Ce tort a primit Adrian Corduneanu de ziua lui! Vezi cum s-a distrat Beleaua la aniversarea a 41 de ani! VIDEO

Adrian Corduneanu a împlinit 41 de ani, fiind felicitat de familie şi prieteni.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Adrian Corduneanu a împlinit 41 de ani, astfel că a dat o mare petrecere duminică. Familia i-a fpăcut o surpriză imensă, oferindu-i un tort pe care au fost imprimate două fortografii, una în care apare singur, alta în care îi are alături pe soţia Ramona şi pe cei trei copii.

Citeste si: Fiica lui Sile Cămătaru a făcut senzaţie la salonul de înfrumuseţare! Rebecca a atras atenţia cu un decolteu provocator!

Citeste si: Adrian Corduneanu şi-a pus paharul de şampanie pe cap la un chef! “Beleaua” a fost la petrecere, chiar după ce nepotul său a fost arestat, fiind acuzat de trafic de droguri! VIDEO

Citeste si: Dani Mocanu, melodie dedicată pentru cel mai periculos interlop din România!

Adrian Corduneanu a împlinit 41 de ani: “Vă mulţumesc la toţi pentru urări"

Petrecerea a avut loc pe terasa unui restaurant din Iaşi. La final, Beleaua le-a transmis un mesaj celor care nu l-au uita de ziua sa: “Vă mulţumesc la toţi pentru urări. Vă pup, să vă traiasca familia şi tot ce iubiţi. Respect, sănătate la toţi”. (vezi ce legătură este între Anamaria Prodan şi Costel Corduneanu)

Adrian Corduneanu a împlinit 41 de ani. Nu a avut o săptămână liniştită

Adrian Corduneanu nu a avut o săptămână liniştită. Duminica trecută, nepotul său, Alexandru, a fost reţinut la Vaslui pentru că avea asupra sa o cantitate mare de heroină, fiind acuzat de trafic de droguri. Ziua următoare, clanul Corduneanu a mai primit o lovitură, când fratele lui Adrian, Bogdan, a fost dus la IPJ pentru a fi audiat într-un dosar de șantaj. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate