Ce tort surpriză a primit băiatul Vioricăi Dăncilă de onomastică! FOTO

Băiatul Vioricăi Dăncilă și-a serbat ziua de nume, fiind surprins de familie și de prieteni cu un tort inscripționat cu sigla clubului său favorit, Dinamo.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Băiatul Vioricăi Dăncilă și-a serbat ziua de nume, fiind surprins de familie și de prieteni cu un tort inscripționat cu sigla clubului său favorit, Dinamo. Victor Florin Dăncilă a primit ieri sute de urări din partea cunoscuților, băiatul fostului premier răspunzând tuturor. ”Multumesc pentru surpriza! La multi ani tuturor celor care poarta nume de floare!”, a notat Victor Dăncilă. 

Citeste si: Nuntă de romi pe 10 metri pătrați. Legătura-surpriză cu Dăncilă

Citeste si: Șoc total pentru Liviu Dragnea la pușcărie! Fostul lider PSD mănâncă doar la comun cu deținuții din cauza coronavirusului! ”Nu mai are voie nimeni să îi aducă pachete cu specialități, acum, din lord...a ajuns muritor de rând”

Angajat, la un moment dat, la Curtea de Conturi, Victor a fost înfiat de la o familie nevoiașă din Teleorman în 1989, la inițiativa Vioricăi Dăncilă, deși soțul ei, Cristinel, se opusese inițial demersului, așa cum au povestit cei doi în cadrul unei emisiuni televizate din ultima campanie electorală. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate