Ce transformare! A dat jos 90 de kilograme in 100 de zile cu un super program! Toate divele vor apela la reteta asta dupa ce vad cum arata tipa acum!

O profesoara de 26 de ani din Marea Britanie si-a rupt piciorul, iar acesta a fost momentul cand a inceput sa se ingrase. A pus pe ea peste 90 de kilograme fata de greutatea initiala, iar apoi a spus STOP.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descriereMai multe accidente pe care le-a avut in timp ce facea sport au determinat-o sa gaseasca o solutie pentru a scapa de kilogramele in plus si a reusit. Sophie King si-a facut un program extrem de sanatos pe care l-a intitulat kalooga_36441" Provocarea de 100 de zile".

fara descriereZilnic ea posta pe blogul personal fotografii cu ceea ce manca, dar si cu activitatile in aer liber pe care le desfasura. Pe scurt, pentru a ajunge la un trup de vis, Sophie a inceput sa consume alimente sanatoase si sa aiba mese balansate, dar si sa faca activitati in natura precum calaria, mersul pe bicicleta sau plimbarile in aer liber.

fara descriereAcum are un trup de invidiat si incearca sa "vanda" secretul ei si altor fete ce doresc sa incerce aceasta noua modalitate de a slabi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate