Ce trebuie să știi despre zodiile de FOC. Caracteristici, personalitate și calități ale acestor nativi

Cum influențează prezența elementulului FOC viața nativilor. Care sunt zodiile patronate.

Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Vorbim despre elementul Foc, deci despre zodiile cele mai pasionale și dinamice ale horoscopului. Nativii au un temperament vulcanic pe care nu toată lumea îl înțelege sau accepte, iar asta ar putea fi o problemă.

Tot ei sunt oamenii protejați de cele mai mărețe planete.

Berbecii, Leii și Săgetătorii sunt patronate de acest element al vieții, magic și greu de ținut sub control.

Semnificația elementului Foc în viața zodiilor

Focul este elementul care se pliază și completează cel mai bine cu celelalte elemente. Focul nu se poate îmbina cu pământul, apa îl poate stinge, în timp ce aerul o să-l întrețină constant.

Zodiile de Foc își doresc să atingă succesul, indiferent de cum îl obțin sau drumul parcurs. Femeile din aceste zodii sunt dovada vie că iubirea este un foc pe care trebuie să-l întreții constant. Ele sunt cele care vor duce relațiile amoroase la un alt nivel, care sunt hotărâte în situațiile de genul și pentru care familia devine obiectivul central pentru ele.

Caracteristici, calități și personalitatea zodiilor de Foc

Caracteristici, calități și personalitatea zodiilor de Foc

[Sursa foto: PixaBay]

Nativii pot manifesta puteri incredibile ale minții sau ale personalității, dacă au lângă ei persoanele care să-i încurajeze.

Personalitățile zodiilor de Pământ

Berbec

Nativii Berbec sunt ambițioși și prietenoși. Sunt persoanele care își surprind întotdeauna familia și prietenii, pentru că le place când fac oamenii fericiți. Nu stau mult pe gânduri când este vorba de a lua decizii importante, căci nu le este frică de responsabilități pentru deciziile luate.

Femeile Berbec sunt condimentele din relații, sunt copilăroase și le place să se afle în centrul atenției. Cu toate copilărismele, sunt persoanele care sunt atât de determinate să obțină ce vor, încât vor călca pe orgolii ca să-și îndeplinească scopul. Dezvoltarea personală este un lucru la care vor continua să lucreze toată viața.

Ar trebui să lucreze la răbdare. Marte, planeta lor guvernantă le va oferii întotdeauna forța și hotărârea de care au nevoie pentru a se face afirmați.


Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Ce trebuie să știi despre zodiile de PĂMÂNT. Caracteristici, personalitate și calități ale acestor nativi

Leu

Leii sunt curajoși, protectivi și loiali, iar oamenii apreciază personalitatea lor. Sunt zodia de Foc cu cea mai mare forță interioară, căci nu-și lasă niciodată un angajament neterminat.

Femeile Leu sunt mereu în centrul atenției, unde insuflă o impresie bună despre sine și caracterul lor săritor. Își doresc s[ ajungă cea mai bună versiune a lor, sau chiar cele mai bune din domeniu, iar lucrul ăsta se va îndeplini dacă vor fi perseverente.

Sunt oameni secretoși, enigmatici și greu de înțeles. Nu au răbdare, vor să grăbească majoritatea lucrurilor, trebuie să învețe să respecte și dorințele celuilalt. Leii sunt guvernați de către Soare și vor avea întotdeauna puterea pentru a merge mai departe, dacă dau de situații nefavorabile.

Săgetător

Săgetătorii ies din anonimat cu dorința lor puternică de libertate, de a călători, de a zbura. Condiția lor de a avea o relație de cuplu fericită este să i se permită libertatea de a visa. Cea mai mare dorință a femeilor Săgetător este să se realizeze pe plan profesional și financiar.

Sunt nativi optimiști, pasionali și generoși, care caută întotdeauna ușa oe care scrie "socializare". Nu sunt superficiali, ba chiar sunt primii dacă este nevoie de ajutor material sau mental. Își doresc o relație bazată pe încredere și comunicare, ele fiind persoanele care vor fi fidele indiferent de orice. Au principii pe care nu le încalcă.

Din păcate, sunt zodia foarte orgolioasă a horoscopului. Jupiter este planeta guvernantă a acestor nativi, planetă ce le promite trăiri intense, iubiri de neuitat și amintiri minunate.

Citeste si: Ce trebuie să știi despre zodiile de AER. Caracteristici, personalitate și calități ale acestor nativi

Calitățile zodiilor de Foc

Berbec- ambiție, determinare, încredere de sine

Leu- forță interioară, curaj, determinare

Săgetător- dinamism, rapiditate, îndrăzneală

Defectele zodiilor de Foc

Berbec- încăpățânare, egoism, impulsivitate

Leu- lipsă de control, dominație, nesăbuință

Săgetător- impulsivitate, încăpățânare, orgoliusursă: catine.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să știi despre zodiile de APĂ. Caracteristici, personalitate și calități ale acestor nativi

Cele patru semne zodiacale: Apă, Aer, Pământ, Foc. Tot ce trebuie să știi despre elementul zodiei tale

Zodia vedetă a zilei! Ei sunt nativii care au parte de echilibru în viața lor. Astrele le zâmbesc și le aduc o veste importantă

Zodiile vor începe un nou capitol de astăzi. Fenomenul astrale care schimbă zodiile la 180 grade

Alertă maximă la granița cu România! Se întâmplă azi, 19 august. DEZASTRU NUCLEAR

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Suflul rece al crizei îngheață România. În unele supermarketuri se raționalizează produsele de bază

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies