Ce umilinta! Clujenii au facut petitie si au reusit s-o schimbe din postura de prezentator pe Bahmu! Sotia lui Prigoana a fost inlocuita la Balul Operei de Corina Chiriac! Vezi cand s-a intamplat asta!

Clujenii au semnat o petitie prin care au cerut ca Adriana Bahmuteanu, considerata o persoana nepotrivita, sa nu prezinte Balul Operei. Cu un an inainte, evenimentul fususe prezentat de Monica Columbeanu!

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere"Balul Operei" din Cluj Napoca, editia 2010, urma sa fie prezentat de Rares Bogdan, actualul realizator de la Realitatea TV, si Adriana Bahmuteanu. Foarte multi clujeni au semnat atunci o petitie online, cerand ca Bahmuteanca, prinsa in scandalurile fara sfarsit cu Silviu Prigoana, sa nu prezinte un astfel de eveniment.fara descriere "Adriana Bahmuteanu a fost pe lista propunerilor. Au fost mai multe variante si dorim ca balul sa placa. Sondajele de opinie au aratat ca nu e persoana cea mai potrivita si am trecut la o alta varianta. Am cunoscut-o personal pe Adriana Bahmuteanu si e o persoana foarte placuta si in niciun caz nu venea la Cluj ca sa prezinte o emisiune de manele!”, a declarat Matei Miko, organizatorul evenimentului. fara descrierePana la urma, in locul Bahmutencei a fost preferata Corina Chiriac. Ciudat este ca, in anul anterior, clujenii nu au reactionat la fel in cazul Monicai Columbeanu, desi era un personaj la fel de controversat, care a prezentat fara probleme “Balul Operei”, alaturi de cantaretul Ricky Dandel. Nasul de cununie al sotilor Columbeanu nu era altul decat Matei Miko, organizatorul evenimentului de la Cluj.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate