Ce va face Alexandra Ungureanu cu banii câștigați la „Bravo, ai Stil! Celebrities”?

Alexandra Ungureanu a câștigat titlul de „cea mai stilată femeie din România” și premiul de 100.000 de lei. Ce va face cu banii?!

Alexandra Ungureanu
Autor: Andreea Burghelea

In articol:

Alexandra Ungureanu a câștigat titlul de „cea mai stilată femeie din România” și cec-ul în valoare de 100.000 de lei. Artista s-a luptat până în ultima clipă în cadrul competiției pentru a se ridica la nivelul așteptărilor juraților, dar și a publicului de acasă.

Iar lupta a fost una extrem de strânsă, dacă ne aducem bine aminte că Alexandra și Theo Rose au fost la un moment dat la egalitate de voturi. Însă se pare că rafinamentul, bunul gust și bun simțul Alexandrei a cântărit mai mult în ochii publicului. Așa se face că artista a pus pe cap coroana de „cea mai stilată femeie din România”. 

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu[Sursa foto: Facebook]

Băieții de la „Uzina de Dume”, Mișu și Ștefan, au sunat-o pe Alexandra Ungureanu, ieri, și au întrebat-o cum se simte după ce a văzut că este extrem de iubită de fani, dar mai ales, ce va face cu banii pe care i-a câștigat. Mai în glumă, mai în serios, Alexandra Ungureanu a spus că, slavă cerului, are ce să facă cu marele premiu câștigat, mai ales că a rămas în urmă cu achiziționarea cadourilor de Crăciun. 

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Primele reacții ale Alexandrei Ungureanu după ce a câștigat marele trofeu „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Alexandra Ungureanu:  Mi-au trimis oamenii niște filme, zici că erau la campionatul de fotbal mondial. Au sărit pe pereți, se țineau de mâini, ceva fantastic. M-am bucurat.

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu[Sursa foto: Facebook]
 

Mișu:  După emisiune, la cât patru dimineața te-ai culcat? 

Alexandra Ungureanu:  Nuuu, la șase, chiar. La patru încă țmai citeam mesaje. Am dormit doar trei ore. 

Continuarea >>>> aici

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Culisele finalei „Bravo, ai stil! Celebrities” 2020. Andreea Tonciu i-a făcut o mărturisire Alexandrei Ungureanu după ce s-au oprit camerele de filmat. Ce nu s-a văzut la...

Primele declarații ale Alexandrei Ungureanu după ce a câștigat marea finală ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Theo Rose a vorbit în exclusivitate despre experiența Bravo, ai stil! Celebrities! "A trebuit să țin pasul cu niște fete..."

Horoscop Zilnic Sâmbătă 27 Februarie 2021: Racii vor rezolva problemele adunate

Raluca Pastramă a fost înlocuită? Cu cine a ieșit Pepe în oraș? S-au îmbrățișat în fața tuturor

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Istoria secrtetă. Iubitul Corinei Chiriac, urmărit de trei servicii și scăpat de Brejnev

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies