Ce vedetă de la "Bravo, ai stil!" a purtat în TRAMVAI o ţinută sofisticată din emisiune? Toţi călătorii şi-au dat coate când au văzut-o aşa! VIDEO EXCLUSIV!

O vedetă de la "Bravo, ai stil!", surprinsă în tramvai! Uite cum era îmbrăcată!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Concurentele de la "Bravo, ai stil!", cel mai interesant şi complex show tv dedicat modei par desprinse dintr-o lume unde există doar lux, strălucire, glamour, culori, podiumuri şi reflectoare.

Citeste si: Vandici o vrea noră pe fetiţa Bursucului! Imagini adorabile cu frumoasa Ilinca şi fiul ei, Zian

fara descriere

Îţi este şi greu, dacă nu chiar imposibil, să-ţi imaginezi că vreuna dintre tinerele superbe care defilează sigure pe ele în faţa juraţilor ar putea fi surprinsă într-o ipostază de "muritor de rând".

O vedetă de la "Bravo, ai stil!", surprinsă în tramvai! Purta exact o ţinută din emisiune!

Şi cu toate acestea, Alexandra, una dintre cele mai controversate concurente ale acestui sezon a fost filmată într-un mijloc de transport în comun! Nu este nicidecum o ruşine, doar că, îmbrăcată şic, protagonista noastră a atras toate privirile, dar şi comentarii de tot felul.

fara descriere

Pe tot parcursul călătoriei cu mijlocul de transport în comun, tânăra a butonat încontinuu telefonul mobil şi a ignorat remarcile celor din jurul ei.

Citeste si: “Twerk, twerk!” Anda Adam şi concurentele de la “Bravo, ai stil!”, cel mai lasciv dans VIDEO

Cu adevărat interesant este însă că Alexandra a purtat exact ţinuta din tramvai şi la emisiunea care a transformat-o într-un influencer.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate