Ce viteză avea Mario Iorgulescu atunci când a produs accidentul cumplit! La borna respectivă pot decola și avioanele!

Mario Iorgulescu a produs un accident cumplit pe șoseaua Chitilei. În urma accidentului, un bărbat a decedat. Mario Iorgulescu se află în stare gravă la spital.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Deși în comunicatul Poliției nu este precizată viteza cu care circula fiul lui Gino Iorgulescu, martorii accidentului au declarat pentru Cancan că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de kilometri/oră! La această bornă, pot decola și avioanele!

Mario Iorgulescu se află în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, după accidentul cumplit în care a fost implicat. Potrivit unor surse medicale, el se află în comă. Fiul șefului LPF este în stare gravă, dar cu evoluție stabilă postoperatorie. 

fara descriere

Mario Iorgulescu a fost operat abdominal azi noapte. Fiul șefului LPF avea sânge în peritoneu (burtă), are contuzii toracice, e intubat și ventilat mecanic. Mario Iorgulescu se află în comă, la Terapie Intensivă.

Mario Iorgulescu se afla la volanul unui Aston Martin DBS atunci când autoturismul pe care îl conducea s-a izbit violent de o altă mașină. În urma impactului, șoferul care conducea mașina izbită de Mario Iorgulescu a decedat.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate