Ce vor primi pensionarii în plic în afară de bani?

Propunere inedită pentru ministrul Muncii. Jurnalistul Radu Tudor i-a făcut o propunere interesantă după ce Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii pensiilor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Jurnalistul i-a sugerat ministrului ca fiecare pensionar să primească în plic un pliant cu modificările ce s-au făcut în urma promulgării Legii pensiilor, scrie capital.ro.

”Vreau să fac o sugestie, domnule ministru. Încercați, dacă se poate, ca de la următoarea pensie sau cândva, cât mai aproape, să puneți un pliant pensionarilor, împreună cu pensia pe care o primesc și în pliantul acela să fie menționate noutățile legate de noua lege a pensiilor, într-o formă cât se poate de rezumată și de simplă, astfel încât ei să poată verifica cum se aplică noua lege pentru ei și care sunt perspectivele”, a spus Radu Tudor, la Antena3.

Citeste si: Anca Pandrea și Horia Moculescu au pensii mici! Câți bani încasează lunar

Citeste si: Victor Ciorbea are datorii de peste un milion de euro! El şi soţia le pot plăti din pensiile uriaşe, care le aduc aproape 80.000 de euro pe an!

Citeste si: Mama adoptivă a Sorinei, dezvăluiri incredibile: „Asistenții spuneau că am venit s-o luăm pe Sorina pentru organe...”

Klaus Iohannis a promulgat, ieri, legea care ar majora pensiile românilor începând cu 1 septembrie 2019.

Cum va crește punctul de pensie?

  1. a) la data de 1 septembrie 2019 – 1.265 lei;
  2. b) la data de 1 septembrie 2020 – 1.775 lei;
  3. c) la data de 1 septembrie 2021 – 1.875 lei.
Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate