Ce vrea Anamaria Prodan de la Mos Craciun? "Am de toate, dar imi doresc..."

Sexy-impresara nu are pretentii mari.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAnamaria Prodan este recunoscatoare pentru tot ce are, iar de la Mos Craciun vrea doar sanatate si putere de munca.

"Mos Craciun as vrea sa imi aduca multa sanatate mie si familiei mele. As vrea sa imi aduca putere multa de munca, pentru ca am de toate", a spus Ana pentru ziare.com.

"Cred ca am de toate si in momentul asta nu am nevoie decat de sanatate si de putere de munca sa pot sa imi vad copiii fericiti la casele lor. In general, sunt o luptatoare si tot ceea ce imi doresc se indeplineste mai devreme sau mai tarziu. Pana acum, la 42 de ani, m-a ajutat Dumnezeu. Nu mi-am dorit ceva si nu am putut realiza", a mai declarat Prodanca.

fara descriere"Vreau ca anul nou sa aduca sanatate familiei mele. Vreau ca mama sa traiasca o mie de ani, imi doresc sa am liniste, foarte multa liniste, sa ma impac cu toti prietenii mei foarte bine si cu dusmanii, sa nu mai am nimic pe suflet sa ma apese. Imi doresc sa ma impac cu bine si cu toate lucrurile bune si rele pe care le traiesc. Imi doresc sanatate pentru voi toti si un an nou minunat", a precizat sotia lui Reghe pentru sursa citata.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate