Ce vrea Corina Caragea de la barbatul de langa ea: "Mereu mi-am dorit ca..."

Corina Caragea este una dintre prezentele destul de rezervate din showbiz.

Distribuie pe:

fara descriereEa nu vorbeste des despre viata ei personala si nici nu apara la diferite evenimente mondene. Prezentatoarea a acceptat totusi sa dezvaluie cum trebuie sa fie barbatul de langa ea si care sunt lucrurile care conteaza de fapt in viata.

"Viata mea nu e viata tuturor si valorile si principiile mele nu se muleaza perfect pe un schelet universal valabil. Cred cu tarie ca totul se decide in copilarie si cei 7 ani de acasa sunt esentiali pentru fiecare dintre noi. Educatia este cheia. Eu am invatat sa fiu discreta, corecta, modesta, muncitoare, sa nu depind de nimeni niciodata si sa imi respect semenii. Sunt lucrurile durabile si ¨tepene¨in viata mea, alaturi de ideea ca familia este cea pe care ti-a dat-o Dumnezeu, o respecti, o iubesti si stii ca ea este cea care te va sustine si iubi neconditionat indiferent de ce iti va aduce viata"
a spus Corina pentru bloguluotrava.ro.

"Nu vreau nimic de la el. Le are deja. Altfel nu ar fi langa mine. Mereu mi-am dorit ca omul de langa mine, prieten sau iubit, prietena ..sa am ce invata de la el, sa ma sprijine si sa nu faca nimic pentru a ma impresiona" a adaugat ea despre barbatul din viata ei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate