Ce vrea Vladimir Putin în schimbul încheierii războiului: „Nu poate merge înapoi”. Propunerea președintelui rus pentru Zelenski

În schimbul păcii, Vladimir Putin a venit cu propunerea finală pentru liderul Ucrainei.

Autor: Karina Morar

In articol:

După două săptămâni de război ruso-ucrainean, timp în care au existat pierderi și câștiguri de ambele păriți. Vladimir Putin vine cu propunerea finală.

Dacă ieri, președintele Ucrainei declara că este dispus să facă o serie de compromisuri pentru a reinstala pacea pe teritoriul țării pe care o conduce, acum Putin impune condiții pentru înfăptuirea acestui lucru.

Citeste si: Vladimir Putin, gest halucinant pentru toate femeile din Rusia, în ziua de 8 martie

Ce vrea Vladimir Putin în schimbul încheierii războiului

Războiul ruso-ucrainean

[Sursa foto: Shutterstock ]

Vladimir Putin impune condiții dure în schimbul păcii

Volodimir Zelenski se arăta deschis către o discuție față în față cu liderul de la Kremlim, fără însă a fi pregătit de capitulare, ci doar de negociere, dorință care acum pare că i se îndeplinește.

Însă propunerea venită din partea lui Vladimir Putin, în schimbul păcii, nu este deloc una de neglijat. Președintele rus i-ar fi făcut rivalului său o listă lungă de cereri, fiind determinat să obțină ceea ce vrea, chiar dacă o va face pe cale pașnică sau prin continuarea războiului.

Citeste si: O familie din Marea Britanie a primit o refugiată din Ucraina. După 10 zile tânara a fugit cu tatăl- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Conform presei internaționale, liderul rus, în urma întâlnirii cu premierul Israelului, a reiterat că nu se va opri până nu va obține ceea ce își dorește, dovedind astfel că poate orice, indiferent de complicațiile la care duce războiul pe care l-a inițiat.

„Un lucru este sigur: Putin este determinat, iar complicaţiile din ce în ce mai mari apărute după invazie nu îl vor opri. Dimpotrivă, nu poate merge înapoi, deci, cu cât războiul devine mai dificil şi sunt mai multe victime, cu atât va fi presat să arate realizări reale”, scrie  The Jerusalem Post.

Concret, Vladimir Putin vrea ca Ucraina să ofere garanții că nu va mai adera la NATO, lucru ce nu mai este atât de important pentru Zelenski, conform spuselor sale, dar și

să recunoască disidenţa prorusă din Ucraina.

Cererile lui Putin continuă, acesta spune că pentru pace vrea ca omologul său să cedeze Dombas, Ucraina să se declare neutră, iar Zelenski să își restrângă forțele militare de pe teritoriu.

În cazul în care Volodimir Zelenski, care a menționat că este dispus să facă o serie de compromisuri pentru poporul său, nu acceptă propunerea finală venită din partea lui Putin, fiind acum în situația în care nu știe dacă să fie de acord sau nu, Ucraina și-ar putea pierde independența.

Citeste si: "Oprim focul într-o clipă!" Condițiile impuse de ruși, pentru ca războiul să ia sfârșit. Are loc o nouă rundă de negocieri

„Zelenski este debusolat. Pe de o parte, se bucură de o imensă popularitate şi a devenit perfectul Che Guevara”,  mai arată sursa mai sus menționată. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV! Vei fi chemat în armată dacă războiul trece granița? Virgil Bălăceanu, general în rezervă: „Avem nevoie să refacem rezerva armatei României”

SUA anunță o lovitură cruntă pentru Rusia! „Nu suntem de acord să finanțăm războiul lui Putin”. Ce sancțiune aplică Joe Biden

Ministrul Energiei din Ucraina, avertisment sumbru în a 13-a zi a atacului armat: ”Un război atomic poate începe chiar și fără lansarea de rachete nucleare”

Horoscop 24 Mai 2022: Previziunile astrale din această zi își pun amprenta asupra unor nativi precum nativii Capricorn

Vladimir Putin, LA UN PAS DE MOARTE! Informația momentului despre liderul de la Kremlin (SURSE)

Dani Oțil, certat de Gabriela Prisăcariu în public. Ce s-a întâmplat

Motiv de divorț! Prințul Harry, rușinat de gestul făcut de Meghan

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies