Ce zic preotii despre Brenciu care a iesit prin altar de la biserica doar ca sa se ascunda de presa?!

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereHoria Brenciu si sotia lui au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a nu fi fotografiati in ziua in care s-au casatorit religios. Alice Dumitrescu a venit la biserica mult mai devreme, iar Brenciu intrat prin spate si a preferat sa iasa prin altar dupa slujba, doar ca sa nu fie vazuti de jurnalisti.


Ce zic preotii despre decizia juratului de la X Factor, aceea de a se face nevazut prin altar?

"În altar pot intra bărbaţii, dar doar cu condiţia să nu treacă prin faţa Sfintei Mese. Pe acolo, doar preoţii pot trece, dar şi ei doar îmbrăcaţi pentru slujbă. Sigur nu le-a spus feţelor bisericeşti că vrea să fugă de presă, ci poate a mers în altar ca să-şi ia certificatul de căsătorie. Dacă a fost, într-adevăr, ca să fugă de reprezentanţii mass-mediei, nu a fost frumos", a spus o fata bisericeasca pentru Ring.

"Sigur, a invocat un alt motiv pentru a putea ieşi pe acolo din biserică", a declarat un altul.

"În niciun caz nu a intrat pe uşile împărăteşti. Pe acolo intră doar preoţii. De obicei, bărbatul intră în altar doar dacă e chemat de preot fie să îi citească o rugăciune, fie să fie ajutat să ducă sau să aducă ceva. În rest, nu prea e voie, dar, dacă şi-a dorit să se ascundă de presă şi a avut binecuvântare de la preot să iasă pe acolo, nu e niciun păcat. În privinţa cântatului la nuntă, într-adevăr, se spune că nu este bine să cânţi pe scenă la propria nuntă că aduce ghinion", a precizat un preot de la o biserica de langa Brasov.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate