Ce zice Radu Banciu despre partida de sex a lui Borcea din inchisoare! "Nemernicia este de doua ori mai mare"

Radu Banciu a comentat informatia ca fostul presedinte al lui Dinamo a facut sex in inchisoare.

Distribuie pe:

fara descriereJurnalistul de la B1 TV a vorbit, in stilu-i caracteristic, aceasta stire.

"S-a aflat că Borcea ar fi făcut sex la închisoare, dar atenţie! A făcut sex cu o femeie. Nemernicia este de două ori mai mare. Nu a făcut sex cu un bărbat, aşa cum mulţi ar fi fost tentaţi să creadă. Vestea nu este confirmată. Deocamdată este doar un zvon. (...)

Cristi Borcea, dacă era în exil în Sicilia, şi-ar fi fost acolo doar o femeie gardian... ar fi executat-o şi pe ea. Nu este un bărbat la 25 de ani. Are 44 de ani. Nu este mult pentru un bărbat, dar nu este nici genial. Un bărbat, prost, mârlan... trag femeile la el... ca muştele. Mi se pare uluitor. Borcea şi-n puşcărie s-a descurcat. E incredibil. Ce lovitură pentru noi! Chiar m-am şi gândit când l-am văzut pe ăsta... chiar şi la puşcărie?!

fara descriereEste un subiect care te pune cu botul pe labe. Cam toate asistentele sunt măritate. Cum este să fii bărbatul ăleia şi să îţi zică un vecin că nevăsta-ta a făcut sex cu Cristi Borcea? Poate bărbatul este stelist. Cristi Borcea - oriunde l-ai duce - găseşte o femeie. Foarte interesant că femeile sunt interesate doar de mârlănie. Ferice de ăştia care au astfel de probleme în viaţă. Astea sunt problemele oamenilor frumoşi, bogaţi, isteţi şi descurcăreţi", a spus Radu Banciu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate