Cea mai bizară apariție a unui candidat la urne! Bucureștenii și-au făcut cruce când au văzut asta! Nicăieri în lume nu s-a mai văzut așa ceva

Cea mai bizară apariție a unui candidat la alegerile locale din acest an s-a petrecut la Școala Gimnazială ”Sfinții Voievozi” din Capitală.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Cea mai bizară apariție a unui candidat la alegerile locale din acest an s-a petrecut la Școala Gimnazială ”Sfinții Voievozi” din Capitală.

După doi primari morți și altul care a avut sediu de campanie la pompele funebre, am fi putut spune că Alegerile Locale 2020 nu puteau fi mai bizare. Nu este așa! Cea mai surprinzătoare prezență a unui candidat a fost în București, la secția de votare de la Școala Gimnazială ”Sfinții Voievozi”.

Arhitectul care a candidat, sperând să se îmbogățească


In articol:

Tudor Schinagel
Candidatul a votat la școala ”Sfinții Voievozi”[Sursa foto: Facebook Maria Mois/Comunitatea OSP]

Numele instituției de învățământ nu este unul întâmplător pentru că la vot au apărut chiar... Sfinții Voievozi. În spatele unei ținute cu totul spectaculoase, asemănătoare boierilor din epoca fanariotă s-a aflat chiar unul din candidații pentru funcția de primar al sectorului 1.

Citeste si: Regina Elisabeta n-a mai amânat decizia istorică. După 40 de ani! Alertă în Marea Britanie - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Tudor Schinagel
Imaginea i-a șocat pe bucureșteni[Sursa foto: Facebook Maria Mois/Comunitatea OSP]

Candidatul care a venit la vot îmbrăcat în boier se numește Tudor Schinagel, este de profesie arhitect și este alintat de prieteni ”Tubel”. El s-a înscris în cursa electorală dintr-o glumă și a tratat-o ca atare până în ultima zi. Sloganul lui Tubel a fost ”N-am, dar vreau” și a anunțat încă de la început că este sătul de muncă și vrea să devină primar pentru a se îmbogăți.

A contestat candidatura lui Dan Tudorache în instanță

”Sunt arhitect, am trei copii, sunt săturl de muncă și candidez la Primăria Sectorului 1 ca să mă îmbogățesc”, a scris Schinagel pe pagina lui de socializare. ”Votează șlapu’”, a fost sloganul de campanie al arhitectului care a explicat că acest obiect de încălțăminte este unul ”identitar” pentru București și că va încerca să-l înregistreze în patrimoniul universal UNESCO.

Tudor Schinagel
Tubel a candidat în glumă[Sursa foto: Facebook Maria Mois/Comunitatea OSP]

Tubel a contestat la Judecătoria Sectorului 1 candidatura lui Dan Tudorache, motivând că a primit în timpul mandatului său de patru ani ”secretul îmbogățirii veșnice” pe care nu l-a împărtășit cu cetpțenii, așa cum ar fi trebuit. În programul său, Schinagel a introdus: legalizarea marijuanei, construirea unui port în sectorul 1 și contruirea propriei statui la intrarea în sector.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 3 Decembrie 2020: astăzi finanțele revin în starea de echilibru

Ungurii, lovitură cruntă chiar din România! Decizia anunțată astăzi va fi greu de suportat

Surpriză de proporții! Kanal D a angajat o nouă prezentatoare celebră! Va avea două emisiuni: despre cine este vorba

Nicușor Dan primește șefia Capitalei în forță: primarul va implementa matematica în trafic, pentru a fluidiza transportul

VIDEO - Polițist din București, filmat în timp ce se chinuie să citească amenda pe care a scris-o: „Nici măcar nu știe articolul!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies