Cea mai bizară ipoteză despre despărțirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase: ”Cică a prins-o cu Alex Velea. Ăla cu cântecele...”

Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase: știrea bombă a acestui weekend, a dat naștere unor ipoteze care de care mai nebunești.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Informația despre despărțirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase a explodat zilele trecute pe internet, după ce EvZ a anunțat acest lucru vineri seara.

”Potrivit aceleiași surse (din PSD n.r.), starea lui Dragnea este influențată și de deciziile pe care le ia în viața amoroasă. Aceasta (sursa) susține că Liviu Dragnea nu mai este cu Irina Tănase ci cu o altă tânără”, a scris EvZ.

La câteva ore după detonarea ”bombei”, site-urile de socializare au luat foc. ”Asta nouă e brunetă, mai tinerică decât Irinuca și mai sexy”, a scris cineva. ”Alt articol scrie că Irina l-a părăsit pentru unul mai tânăr”, i-a rsăpuns altcineva.

Citeste si: Liviu Dragnea a mai invitat un jurnalist la baie! ”Îți ies pozele ca lumea”! Denise Rifai, fabuloasă: ”Mergem împreună, să vedem ce-mi arătați!”

Citeste si: Iubita lui Dragnea, chemată în instanță! Jurnaliștii de la Times New Roman contraatacă și o dau în judecată pe iubita președintelui Camerei Deputaților

Citeste si: Liviu Dragnea şi Irina Tănase se află în vacanţă în afara ţării! Unde se relaxează cei doi

Alex Velea, rivalul lui Liviu Dragnea? :)

În fine, cea mai nebunească ipoteză lansată în mediul virtual este cea legată de presupusa ”implicare”  a cântărețului Alex Velea în despărțirea momentului.

”Mă știți bine, nu sunt genul de bărbat cu bârfa și astea, nu mă pretez eu la așa ceva, nu mă face pe mine, da’ cică cu Alex Velea ar fi prins-o pe Irinuca! Ăla puțin mai tânăr, mai nebunatic, cu cântecele la el”, a mai scris cineva. Cel care a lansat această variantă recunoaște însă că este ”un zvon de scara blocului” care doar circulă în anumite medii.   

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate