Cea mai bogata femeie din Romania mai are un mostenitor secret! Detinatoarea unei averi de 600 de milioane de euro, Veronica Gusa a facut trei copii cu miliardarul Dragan, dar are si un alt urmas, de doar un an!

Conform businessmagazin.ro, care citeaza Forbes, Veronica Gusa de Dragan, cea mai bogata romanca, mai are un mostenitor, de doar un an.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereIosif Constantin Dragan si Veronica au avut trei copiiConform presei economice din Romania, Veronica Gusa de Dragan, vaduva miliardarului Iosif Constantin Dragan, decedat in 2008, doreste sa se concentreze pe cresterea celor patru baieti, gemenii Alexandru Eugen si Teodor Sebastian (13 ani), Stefan Constantin (15 ani) si - surpriza! - un copil in varsta de un an, despre care nu se stia nimic pana acum! In varsta de 41 de ani, Veronica locuieste in Palma de Mallorca si mosteneste un adevarat imperiu, cu afaceri in distributia de GPL, energie si imobiliare. fara descriereDaca pana acum se stai despre ea ca are doar trei copii, dezvaluirea facuta de businessmagazin.ro, care citeaza Forbes, aduce in discutie aparitia unui mostenitor secret al unei averi fabuloase, cifrata astazi la 600 de milioane de euro!fara descriereAsa arata vila din Palma de Mallorca a familiei Draganfara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate