Cea mai bogată româncă a pierdut peste un miliard de euro! Veronica Guşă de Drăgan are nevoie de bani, astfel că a vândut un teren cu 4 milioane de euro!

Cea mai bogată româncă a pierdut peste un miliard de euro, conform topului realizat de o revistă economică.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Veronica Guşă de Drăgan, cea mai bogată româncă, a pierdut peste un miliard de euro. Soţul ei, afaceristul Iosif Constantin Drăgan, decedat în august 2008, la 91 de ani, era cotat cu o avere de 1,5 miliarde de euro în momentul decesului. Moştenitoare a averii, Veronica nu a ştiut cum să o managerieze. „Veronica Gușă de Drăgan este fiica generalului Ștefan Gușă, fostul șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, și văduva lui Iosif Constantin Drăgan, om de afaceri ce era stabilit în Italia. După moartea soțului său, Veronica Drăgan a devenit cea mai bogată româncă, conform topurilor de specialitate. Averea lui Iosif Constantin Drăgan se ridica la peste 1,5 miliarde de euro în momentul decesului. Top 300 Capital o consideră acum a doua cea mai bogată femeie de afaceri din România, după Anca Vlad (proprietara farmaciilor Catena), și ocupanta locului 17 în topul celor mai bogați români, cu o avere estimată la 240-250 milioane de euro”, a dezvăluit profit.ro. (vezi ce se întâmplă cu averea lui Dinu Patriciu)

fara descriere

Citeste si: Mădălina Ghenea se iubește cu un alt miliardar? Cea mai frumoasă româncă bifează încă o cucerire EXCLUSIV

Citeste si: Ion Țiriac nu mai e cel mai bogat român! Cine i-a luat locul și ce avere impresionantă are afaceristul! Foarte puțină lume îl știa dinainte

Citeste si: Doliu în lumea afaceriștilor. A murit un miliardar celebru! Făcuse o avere uriașă plecând de la 0!

Cea mai bogată româncă a pierdut peste un miliard de euro. Veronica Gușă de Drăgan locuieşte la Palma de Mallorca

Astfel, Veronica Guşă de Drăgan a pierdut 1,25 miliarde de euro de când a murit soţul ei. Pentru că are nevoie de bani lichizi, Veronica a vândut recent un teren de 21.000 de metri pătraţi, în Bucureşti, pentru 4 milioane de euro. “Veronica Gușă de Drăgan (46 de ani)a încasat circa 4 milioane de euro de la grupul ungar Cordia pentru un teren amplasat lângă Petrom City din București, pe care va fi construit un ansamblu rezidențial”, a relatat Profit.ro. În ultimii ani, văduva lui Drăgan, care locuieşte la Palma de Mallorca,  a vândut casa din Lugoj în care a locuit Iosif Constantin Dragan, televiziunea locala si radioul pe care acesta le infiintase dupa 1990, desfiintand si libraria care purta numele mamei bogatasului. Ultima tranzactie s-a incheiat în 2014, cand Veronica Gusa de Dragan a vandut tipografia din Lugoj, presa locala speculand ca pe locul tipografiei va fi ridicat un supermarket.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate