Cea mai buna dansatoare a Andrei a trecut peste filmarile fierbinti cu care a facut istorie si iubeste din nou! Uite-o pe Daniela Barbu in bratele unui actor roman sexy de la Hollywood!

Daniela Barbu, dansatoarea Andrei, a aparut acum cativa ani in cateva inregistrari deocheate, ridicate pe internet de fostul ei iubit. Astazi, simpatica vedeta iubeste din nou.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereIn ciuda scandalului urias de la acea vreme, provocat de aparitia filmarilor xxx cu Daniela Barbu in dormitor, dansatoarea a ramas in continuare cea mai buna prietena a solistei, care a ajutat-o sa treaca peste momentele dificile. Astazi, in cea mai mare discretie, sexy Daniela se iubeste cu Flaviu Pop, un manechin foarte bine vazut la Hollywood, care a bifat deja si cateva aparitii in peliculele scoase in "Cetatea filmului". Cei doi sunt foarte fericiti impreuna, asa cum o atesta si fotografiile, iar apropiatii lor garanteaza ca intentiile baiatului sunt cat se poate de serioase!fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate