Cea mai buna veste pentru toti bucurestenii! Ce se intampla in locuintele lor incepand de duminica

Bucureştenii ar putea avea căldură în calorifere începând de duminică, RADET anunţând că de atunci vor fi întrunite condiţiile pentru furnizarea energiei termice în locuinţe, după ce trei zile consecutiv au fost înregistrate în timpul nopţii temperaturi medii sub zece grade.

Distribuie pe:

fara descriere"În data de 26.10.2014, ora 6.00, se vor întruni condiţiile pentru furnizarea încălzirii, conform legislaţiei în vigoare, respectiv 3 zile consecutiv cu temperaturi medii sub 10 grade Celsius în intervalul orar 18.00 - 6.00", informeaza Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET).

RADET Bucureşti a făcut, de miercuri până sâmbătă, probe în sistemul de încălzire, înainte de furnizarea permanentă a căldurii în sezonul rece 2014 - 2015.

De la CET Progresu, din cauze interne, furnizarea agentului termic, în perioada de probe, s-a făcut la temperaturi şi presiuni mai scăzute. Din acest motiv, în Sectorul 4 - zonele Luică, Brâncoveanu, Giurgiului, Pieptănari, Alexandru Obregia şi Olteniţa, precum şi în Sectorul 5 - zonele Ferentari, Calea Rahovei, Chirigiu şi Sebastian, temperatura a fost redusă atât la încălzire, cât şi la apă caldă.

RADET a precizat că, în urma discuţiilor cu reprezentanţii CET Progresu, problemele s-au rezolvat şi, începând de sâmbătă, ora 17.00, încălzirea şi apa caldă vor fi la temperaturile corespunzătoare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate