Cea mai controversată concurentă de la show-ul thailandez, anunț șoc! Diana: ”Am trăit pentru o viață întreagă”

Diana Constantin a fost, probabil, de-a lungul a două sezoane de emisiune filmată în Thailanda, concurenta care a reușit să îi șocheze pe toți telespectatorii emisiunii, ieșirile și manifestările sale, precum și lipsa de inhibiții devenind memorabile.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Cu toate acestea, de ceva vreme încoace, Diana Constantin pare să se fi liniștit suficient de mult și, mai mult decât atât, a făcut un anunț șoc cu privire la viitorul ei, recunoscând că cea mai mare dorință a ei este să aibă, cât mai curând, un copil.

Citeste si: Imagine șocantă cu ispita Nicoleta nemachiată! „De ce a îmbătrânit în halul ăsta?”

Citeste si: Șoc la Insulă! Un fost concurent se căsătorește cu o ispită! Prima fotografie cu cei doi amorezi împreună

Citeste si: Scandal uriaș la Insulă! Bogdan o face praf pe ispita Dana și dă cărțile pe față legat de ce s-a întâmplat înrte ei în spatele camerelor

Aflată, probabil, într-un moment mai sensibil, Diana a făcut o serie de dezvăluri incredibile pe contul ei de socializare, doar pentru a le șterge la puțin timp după ce unii dintre fanii controversatei concurente de la ”insula Iubirii” au reacționat vehement. ”Atât de puțin pentru unii și atât de mult pentru mine. Am trăit în aceșit ani aproape cât pentru o viață întreagă, am învățat, am iubit, am râs, am suspinat, am căzut și am învățat să mă ridic, am greșit, am plătit pentru greșelile mele și am reușit să învăț din ele. Mă simt atât de pregătită să te am  cum nu am fost niciodată”, este începutul spovedaniei făcute de Diana Constantin pentru fanii săi.

Mai mult decât atât, controversata concurentă de la Insula Iubirii a continuat cu dezvăluirile incendiare despre ceea ce își dorește, acum, de la viață. ”Vreau să te strâng în brațe, să-ți cânt, să-ți vorbesc, să-ți ofer tot ce este bun pentru tine. Nu vreau să-ți spun niciodată ”nu” și știu că pentru asta trebuie să muncesc, să mă străduiesc și să îmi depășesc condiția. Și o voi face doar de dragul tău. Vei fi singurul om pentru care voi fi capabilă pentru orice. N-am o preferință... Dacă vei fi băiat, vreau să semeni cu tatăl tău, să ieșiți împreună, să vă jucați fotbal, să-ți explice care-i treaba cu genul feminin și mai târziu să vă hăhăiți împreună la o halbă de bere. Dacă vei fi fată, tot aș vrea să iei ceva de la tatăl tău: ochii. Vreau să îți împletesc părul, să te sărut pe frunte după ce îți citesc a mia oară povestea ta favorită, să îți cânt la apusurile de soare și să ne facem o grămadă de poze pe care mai apoi să le agățăm prin toată casa spre exasperarea lui taică`to. Așadar, ești bine-venit oricând. Vreau ca tu să fii varianta mea, una cu mult peste, iar eu îți voi arăta cum. Am să îți destăinui toate experiențele mele, fără perdea, iar pe tine te voi lăsa să-ți iei singur deciziile pentru că știu că vei fi un om capabil să o facă”, mai spune Diana Constantin, despre copilul la care visează.

Vezi prin ce dramă cumplită a trecut controversata Diana Constantin de la Insula Iubirii, doar pe Kfetele.ro

Aurel a căzut în ispită! Dana l-a înnebunit, iar Diana și-a făcut bagajele și s-a întors în România

Diana Constantin și Aurel au fosrmat cel mai controversat cuplu din cel mai recent sezon de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, pentru că ei au mai participat în sezonul cu numărul trei al show-ului alături de alți parteneri, respectiv Ben și Alexandra. Interesant este că Diana Constantin și Aurel și-au dat frâu liber pasiunii la doar câteva ore după ce au ajuns în Thailanda, fiind de altfel și prima lor noapte de dragoste bifând totodată și primele scene de sex. Cu toate acestea, într-unul dintre episoadele din acest sezon al ”Insulei Iubirii”, seara a fost explozivă pe insula băieților, acolo unde Aurel a avut parte de un show erotic din partea ispitei Dana. Și-a dat jos sutienul în fața lor și s-a lăsat admirată în toată splendoarea, însă momentele incendiare nu s-au oprit aici, Aurel mărturisind că a avut momente de autoerotism cu gândul la fosta dansatoare favorită a maneliștilor. Din acest motiv, la scurt timp după ce a văzut imaginile, Diana a decius să plece acasă și s-a întors în România.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate