Cea mai denaturata fiinta! Mama asta i-a ars fiului penisul si sfarcurile cu o bricheta - Citeste niste detalii ingrozitoare care te vor emotiona

Femeia si-a torturat in repetate randuri baiatul de doar 19 ani pe care l-a ars cu o bricheta in cele mai sensibile locuri: la sfarcuri si penis.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Draga mama, ceea ce mi-ai facut tu este de neiertat", a inceput tanarul sa citeasca din scrisoarea adresata ei in sala de judecata. "M-ai batut, m-ai infometat, aproape mi-ai taiat penisul, mi-ai aruncat toate hainele, nu m-ai lasat sa imi fac baie. Aproape m-ai omorat cand m-ai obligat sa iau pastile. Acum stiu ca esti un criminal si ca ai vrut sa ma omori ca sa te intorci la vechea ta viata. Nu o sa ma mai vezi. Sper ca iti dai seama ca ai pierdut tot", sunt cuvintele pe care victima i le-a adresat mamei sale.

Se pare ca mama a mai avut 2 ajutoare. Femeia a primit o pedeapsa de 30 de ani in inchisoare. Singura ei aparare a fost ca fiul ei ar fi vrut sa o violeze si, de frica, aceasta si-a pus manusi de caiuciuc pentru ca fiul era murdar, l-a prins de penis, i l-a rasucit cu putere si i-a ars varful cu o bricheta. Tipetele baiatului nu au oprit-o.

Un martor sustine ca femeia l-a obligat sa manance fecale si, cand a refuzat, l-a amenintat ca ii arde penisul. Chiar daca baiatul i-a facut mamei pe plac, tot l-a ars, informeaza Daily Mail.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate