Cea mai emoționantă eliminare de la Exatlon! Mario Fresh a cântat pentru ultima dată alături de echipă: „Stai să îmi treacă plânsul din voce”

Mario Fresh a părăsit Exatlon. A fost cea mai emoționantă eliminare din competiție și toată echipa a fost în lacrimi. Au cântat împreună pentru ultima dată, în Republica Dominicană.

Autor: M.B.

In articol:

Faimoșii au intrat la duel după ce au pierdut în fața Războinicilor jocul de protecție. La duel au intrat Giubi, după ce a fost nominalizat de echipă, și Mario Fresh, concurentul care a avut cel mai mic procent.

În urma duelului, Mario Fresh a părăsit competiția. A fost una dintre cele mai emoținante eliminări de la Exatlon.

„M-am trezit cu o ușoară durere de stomac. După impactul cu toboganul a început să mă doară din nou stomacul. Probabil am fost deshidratat și pe parcurs ce înaintam în duel mă simțeam din ce în ce mai rău și îmi venea să vomit. Mario a oferit un duel pe cinste. Mă bucur că pleacă cu capul sus. Mai mult, din acest duel apăsător, pe mine efectiv mă înrăiește să îi iau mai în serios pe Războinici și să îi trimi pe toți acasă”, a declarat Giubi la sfârșitul duelului.

Costin Gheorghe, cu lacrimi în ochi după ce Mario Fresh a pierdut duelul

„Plâng pentru Mario.

A fost o poveste frumoasă de prietenie între noi. L-am văzut un puști, mă uitam la el și mă vedeam pe mine la 18-19 ani. Am început să ne cunoaștem și au început poveștile de noapte. Eu aveam problema cu somnul și nu am putut să dorm trei săptămâni. El avea dorul de familie și de iubită și am început să vorbim. În timp ce îi ridicam lui moralul mă ajutam și pe mine.
Pentru mine e o durere mare, dar i-am promis că o să ne vedem. Cum am avut grijă de el aici o să am grijă de el și în România și să nu facă greșelile pe care le-am facut eu la vârsta lui”,
a spus și Costin Gheorghe cu ochii în lacrimi.

Citeste si: Ce se intampla daca stergi geamurile cu balsam de rufe: trucul care rezolva o problema ce apare des- kfetele.ro

Mario Fresh, cel mai emoționant discurs! A cântat cu Faimoșii pentru ultima oară la Exatlon

„Probabil eu o să plâng cel mai mult. În capul meu sunt o mie de gânduri care zboară. Dacă venea cineva în 2018 și îmi spunea că 2019 va veni cu niște suprize enorme pentru mine, nu îl credeam. Iată că 2019 a venit cu această surpriză, Exatlon. Am venit aici plin de putere, încrezător, sperând să ajung cât mai departe. Am cunoscut 9 oameni, de fapt sunt 12, 12 oameni minunați cu care sigur voi continua prietenia pe care am început-o aici. Mi-am întrecut limitele de la începutul Exatlonului. Nu mă așteptam să pot face față. Vă mulțumesc tuturor colegilor, am avut de la fiecare de învățat câte ceva. Costin Gheorghe, îți mulțumesc mult”, a spus Mario. Emoțiile aproape l-au copleșit pe artistul care a avut nevoie de câteva sevcunde pentru a-și relua discursul.

Citeste si: Exatlon 19 martie. Cel mai tensionat meci de până acum! Faimosul Mario Fresh intră la duel!

„Stai să îmi revin... Mulțumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat. Am avut zeci sau sute de momente când am vrut să renunț și tu ai fost cel care m-a susținut și care m-a menținut aici, Sper ca familia mea, mama, tata, sora, iubita și prietenii să nu fie dezamăagiți de mine pentru că știu că am dat tot ceea ce am putut. Am atâtea gânduri de pus pe foaie încât probabil mă voi închide în studio și voi face foarte multă muzică. Pregătiți-vă de un bombardament muzical. Anul acesta va fi al meu. Nu mai am cuvinte, nu mai pot vorbi. M-au copleșit emoțiile. E ultima oară pe podiumul ăsta, în Dominicană și vă mulțumesc tuturor”, a adăugat Mario Fresh.

„Stai să îmi treacă plânsul din voce”, a spus artistul care s-a dus pe podium între fete și băieți și, alături de ei, a cântat pentru ultima dată melodia Faimoșilor. Toți concurenții au avut ochii în lacrimi, aceasta fiind una dintre cele mai emoționante scene văzute la Exatlon.

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Lis, detalii șocante despre Viorel Lis: „Cadoul lui pentru mine este că nu a murit”

Mihai Trăistariu, reacții neașteptate după pozele în chiloți: „Mă cheamă la o partidă și mă...”

Show total cu Renata! Fosta lui Leo de la Strehaia a înnebunit bărbații VIDEO

Ștefan Mandachi, suceveanul cu un metru de autostradă, are un frate geamăn care cântă manele cu Liviu Guță

Tragedia dimineții! Doliu imens. S-a stins unul din MARII ACTORI. A părăsit scena

”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi

Regele Charles și prințul William, șantajați de Harry. Meghan Markle, regizorul din umbră

Show total cu Renata! Fosta lui Leo de la Strehaia a înnebunit bărbații VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies