Cea mai frumoasa cantareata de muzica populara l-a primit pe Catalin Botezatu drept cadou de ziua ei! Vezi ce sexy pozeaza la piscina Stefania Sirin!

Stefania Sirin este o apreciata cantareata de muzica populara din zona Dobrogei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Stefania Sirin si-a castigat foarte multi admiratori datorita vocii sale, dar si pentru ca este o tanara atragatoare. Ea a primit multe aprecieri pentru fotografiile in care apare imbracata in port traditional, precum si in costum de baie, ea pozand de mai multe ori la piscina. (vezi cati bani primeste Stana Izbasa pentru o cantare)

Frumoasa cantareata de muzica populara, pe care fanii o sfatuiesc sa participe la concursurile de miss, il admira pe Catalin Botezatu, iar la ultima sa aniversare a avut parte de o surpriza uriasa. Ea si-a invitat prietenii la un restaurant, iar acestia l-au adus pe Botezatu, Stefania fiind coplesita. „Surpriza serii - cadou de ziua mea”, a postat Stefania Sirin.

Idolul Stefaniei este Maria Ciobanu

Din muzica populara, Stefania Sirin o admira, in special, pe Maria Ciobanu. „Prima voce care m-a fascinat a fost vocea Mariei Ciobanu, acesta fiind si „motivul” pentru care mi-am dorit sa devin interpret de folclor. Mi-a placut acea voce atat de mult, incat ascultand mare parte din bogatul repertoriu al doamnei Maria Ciobanu, am si invatat cantecele pe care le-am cantat cu drag, toata copilaria”, a explicat Stefania.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate