Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste din lumea vedetelor de la noi! Ce a făcut Radu Vâlcan pentru Adela Popescu

Relaţia dintre Radu Vâlcan şi Adela Popescu este una care pare să devină din ce în ce mai solidă în loc să se erodeze odată cu trecerea timpului. Mai mult, cei doi au deja doi copii împreună, iar Radu pare să fie, dacă se poate, şi mai îndrăgostit de Adela, acum.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai exact, fără să folosească cuvinte mari, fără să încerce să îşi ameţească soţia cu fraze sforăitoare, Radu Vâlcan a făcut un gest care spune totul despre sentimentele pe care le are pentru Adela Popescu.

Astfel, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii ”Insula Iubirii” are, ca mai toate vedetele de la noi, un cont de socializare urmărit de sute de mii de oameni, majoritatea fiind, probabil, femei. Cu toate acestea, cu siguranţă, Radu Vâlcan nu are cum să cadă ”în ipistă”, cel puţin pe Inbstagram opentru că el, în fapt, nu urmăreşte prea multă lume. Mai exact, el este interesat de o singură persoană. Deloc întâmplător, Adela Popescu, soţia lui şi mama celor doi copii ai prezentatorului TV, este persoana pe care o urmăreşte Radu, semn că ea este în centrul Universului lui.
Ceva mai vocală în sentimente faţă de soţul ei, Adela Popescu nu s-a mulţumit doar să arate ce simte pentru el, ci a făcut pubvlşic şi o declaraţie care a impresionat. ”Povestea noastră a început pe platourile de filmare, iar anii ce au urmat s-au transformat în cei mai spectaculoşi ani din viaţa noastră. Ai curajul să mergi şi tu pană la capăt pentru iubirea ta”, a scris Adela Popescu, pe Instagram, acolo unde a şi postat o fotografie mai veche cu ea şi Radu Vâlcan.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au doi băieţi

Foarte fericiţi că au devenit părinţi pentru a doua oară, iar Alexandru, primul copil al lor, se va juca cu frăţiorul lui pe care îl va chema...Andrei! „Ne-am organizat destul de bine, am realizat că nu mai sunt atât de anxioasă, cum eram cu Alexandru, sunt pregătită pentru tot ce se întâmplă. Plânge cel mic numai când îi e foarte foame. Nopţile sunt mai grele, dar de regulă, sunt destul de ok.  Am dat nişte indicii. Deci acum, sincer. Numele extraordinar de rar, ales după discuţii îndelungate, numele fiului nostru este Andrei”, a spus Adela Popescu în urmă cu câteva săptămâni. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: