Cea mai frumoasa prezentatoare TVR a scapat de o amenda de 1500 de lei! Dorina Florea a castigat in instanta in fata politistilor si s-a ales doar cu un avertisment!

Dorina Florea, cea mai frumoasa prezentatoare din televiziunea publica, este fericita ca a scapat cu bine dintr-un litigiu cu politia.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere"Mai tineti minte cazul acela, de anul trecut, cu amenda de 1500 RON data de Politia Locala sector 2 pentru ca am parcat pe locul unei alte persoane?! Cand am spus atunci ca am parcat pentru ca nu am stiut ca era un loc platit(nefiind marcat corespunzator) cei mai multi m-au acuzat ca a fost vina mea(ca nu sunt in stare sa conduc pentru ca sunt femeie, ca asa sunt astia din Bucuresti, parcheaza aiurea si dup' aia stiu doar sa se planga, ca sa platesc pentru ca asa merit...si altele ce nu pot fi reproduse nici macar aici...) ...ei bine, astazi dupa mai bine de un an, un judecator a decis ca am avut dreptate!!! A admis plangerea contraventionala si a inlocuit amenda de 1500 RON cu un avertisment...P.S. Mai exista o cale de atac pe care, cu siguranta, cei de la Politia Locala prin cei 3!!! consilieri juridici prezenti la proces o vor folosi, de a contesta decizia in termen de 30 de zile, raman insa cu multumirea ca lucrurile pot functiona normal in tara asta si ca atunci cand stim ca avem dreptate trebuie sa mergem pana la capat!", a povestit Dorina Florea fanilor ei virtuali.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate