Cea mai înaltă clădire din lume a fost decorată cu tricolorul românesc

Moment cu adevărat impresionant de Ziua României. Burj al-Khalifa din Dubai, considerată și cea mai înaltă clădire din lume, a fost colorată în culorile drapelului național al României.

Distribuie pe:

Autor: A.M.


In articol:

Moment cu adevărat impresionant de Ziua României. Burj al-Khalifa din Dubai, considerată și cea mai înaltă clădire din lume, a fost colorată în culorile drapelului național al României.

Românii au privit cu uimire cum turnul uriaș este "îmbrăcat" în roșu, galben și albastru.

Consulatul General al României din Dubai este cel care a făcut demersurile pentru acest moment festiv.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

"La multi ani Romania! La multi ani tuturor Romanilor! Steagul Romaniei pe cel mai inalt turn din lume - Burj Khalifa, DUBAI ! Romanii din Emiratele Arabe Unite va saluta! Un vis implinit! Va multumesc dragi romani pentru participarea la acest moment special! Cu aleasa consideratie, Nicoleta Teodorovici, consul general", este mesajul postat pe Facebook.

Gestul emoționant făcut de un militar înaintea paradei de 1 Decembrie

Ministerul Apărării Naţionale a anun;at că aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, dintre care 500 militari din 21 de ţări aliate sau partenere, şi aproximativ 200 de mijloace tehnice au participat la Parada Militară Naţională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti.

Iată câteva fotografii emoționante surprinse înainte de parada militară, este o imagine altfel a militarilor pe care toată lumea i-a văzut defilând cu mâna la chipiu. De la pregătirile dinaintea paradei, ultimele priviri în ”oglinda telefonului”, ștersul pantofilor ca să arate perfect.

Dar poate cea mai tare fotografie surprinsă în acest an de jurnaliști este cea a unui militar care își îmbrățișează și își pupă fetița înainte de a începe defilarea.

Vezi mai multe imagini pe wowbiz.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate