Cea mai noua metoda de talharit soferii! Trebuie sa citesti asta daca vrei sa nu fii jefuit - Multi soferi din Bucuresti deja au patit-o

Tot mai multi soferi se plang pe forumurile de specialitate ca au fost talhariti noaptea prin cartierele marginase dupa ce au fost siliti sa opreasca masina intr-un mod absolut incredibil. Desi metoda nu e noua, se pare ca a revenit in voga: aruncat cu ouale in parbriz!

Distribuie pe:

fara descriereConducatorii auto circula pe strada, iar pe trotuar stau diversi indivizi cu mainile pline de oua. Ei arunca cu ouale fix in parbrizul masinii. Speriat si debusolat de zgomot dar si de faptul ca are vizibilitatea blocata, soferul porneste stergatoarele sau chiar franeaza. Exact asta isi si doresc talharii. Albusul si galbenusul oului in combinatie cu lichidul de parbriz creeaza o mazga groasa pe toata suprafata parbrizului si blocheaza TOTAL vizibilitatea, fortandu-i pe soferi intr-un final sa opreasca.

Tot ce trebuie sa stie soferii care cad victime acestor metode este ca nu trebuie sub nicio forma sa porneasca stergatoarele si ca trebuie sa incerce sa continue deplasarea pentru a ajunge cat mai departe de locul incidentului pentru a nu risca sa fie atacat atunci cand opreste. Talharii stiu ca trebuie sa se plaseze la cel mult 100 de metri de locul unde a fost aruncat oul, cam asta este distanta pe care soferii o mai pot parcurge pana sa opreasca.

Fi foarte atent sa nu patesti asa ceva si spune-le si prietenilor tai despre asta, pentru ca nu se stie niciodata cine poate fi urmatoarea victima.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate