Cea mai penibila poza cu Marian Nistor! El si sotia s-au imbracat in costumul lui Mos Craciun, iar fanii i-au desfiintat! "A scapat cu zile de Ignat..."

Marian Nistor si sotia lui, Dorina, au avut diverse aparitii publice controversate, in special din pricina tinutelor abordate. In multe situatii, ei au mers pe ideea excentricitatii si, firesc, nu au renuntat la celebrelele bentite, adevarata lor “carte de vizita”.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereDe Sarbatori insa, cei doi au schimbat foaia si au ales sa fie in ton cu evenimentele! Astfel, Marian si Dorina s-au imbracat in costum de “Mos Craciun” si s-au pozat ca niste “porumbei”! (citeste aici drama prin care a trecut liderul de la Savoy atunci cand i-a murit fiul)

Imaginea, postata si pe adresa de socializare a cantaretului, nu a avut efectul dorit de protagonistii ineditei fotografii. In loc de urari specifice perioadei, fanii i-au desfiintat. “Mos Craciun s-ar sinucide de oftica”, “Iubirea n-are moarte. Soarta chiar nu e milostiva in cazul asta”, “A scapat cu zile de Ignat” sau “Cu plutaaa…”, sunt doar cateva dintre comentariile facute la poza.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate