Cea mai proasta veste pentru toti romanii, in Noaptea de Revelion!

De la 1 ianuarie, vom circula mai puţin cu maşina, şi vom face drumuri mai scurte. Scumpirea carburanţilor va goli rezervorul românilor, dar şi buzunarele. Benzina şi motorina se vor scumpi cu circa 9 bani pe litru, ca urmare a modificării sistemului de calcul a accizelor, potrivit estimărilor companiilor petroliere.

novalueDe la 1 ianuarie 2014 accizele la carburanţi se vor plăti, în lei, la un nou curs, mai puţin favorabil faţă de cel din momentul de faţă şi, în plus, vor fi ajustate şi cu rata inflaţiei, de unde va rezulta o majorarare a preţurilor de circa 9 bani pe litru la benzină şi motorină.

Potrivit economica.net, la staţia Petrom din Băneasa, de exemplu, un litru de motorină costă acum 5,89 lei şi, după scumpire, preţul va ajunge la 5,98 lei pe litru.Benzina de 95 costă 5,64 de lei litrul, şi, după scumpire, preţul va ajunge la 5,73 de lei pe litru.

Cei mai mari actori de pe piaţa carburanţilor sunt Petrom, Rompetrol şi Lukoil.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies