Cea mai sexy eleva din Timisoara, celebra pe Facebook, desfiintata: "Inca o pupaza ce se vrea la tv!" Vezi cine spune asta

Anda, eleva sexy din Timişoara, care are nu mai puţin de 25.000 de prieteni pe Facebook are acum şi un duşman de temut. Tânăra a intrat în atenţia unui celebru artist din Timişoara, care nu a pierdut timpul şi a ”curentat-o” drastic pe frumoasă.

Distribuie pe:

fara descriereNici măcar sânii, fundul bombat sau zeci de mii de fani pe care îi are pe Facebook nu au salvat-o pe eleva sexy de criticile lui Adrian Haiduc. Artistul e cunoscut pentru sinceritate şi limbajul dur, iar tânăra cu 25.000 de prieteni e ultima victimă.

Pentru că Anda a avut curajul să spună că vrea să devină vedetă de televiziune, Adrian Haiduc a făcut-o praf. Are motive, spune creatorul de bijuterii, mai ales că e lansat deja – prin propriile forţe – o serie de vedete.


”Încă o pupăză ce se vrea la tv! Păi cu ce accesorii are ea, nu prea are şansă să treacă nici de portarul de la uşa televiziunii! Oricum, ar fi cazul să avem şi în România ştiri pe dezbrăcate. E un concept nou, care a prins în multe ţări. După fiecare ştire, prezentatoarea renunţă la o piesă vestimentară. Cred că asta i s-ar potrivi… deci să încerce”, a spus Adrian Haiduc pentru www.exclusivtm.ro.
fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate