Cea mai sexy fotbalistă din România a primit titlul de jucătoarea anului: „Toată lumea îmi spune că sunt frumoasă şi că mi-aş fi greşit vocaţia şi aş fi avut un parcurs bun ca model” FOTO

Teodora Meluţă e cea mai sexy fotbalistă din România, dar, în acelaşi timp, şi cea mai bună jucătoare din ţară.

Autor: Matei Vaihan

E clar că Teodora Meluţă (19 ani) e cea mai sexy fotbalistă din România. Fotografiile de pe site-urile de socializare arată că Teodora ar fi avut succes şi ca fotomodel. De aceeşi părere este şi ea. "Toată lumea îmi spune că sunt frumoasă şi că mi-aş fi greşit vocaţia şi aş fi avut un parcurs bun ca model, dar mie îmi place foarte mult fotbalul.

Nu le vine să creadă că sunt fotbalistă. Spun că sunt din altă lume şi că ar trebui să merg la modeling.”, a declarat recent Teodora.

Cea mai sexy fotbalistă din România: "În  ultimii ani s-au schimbat oamenii şi văd altfel fotbalul feminin”

Acum câteva zile, Teodora Meluţă a fost desemnată cea mai bună jucătoare din România, la Gala Fotbalului Românesc. Legitimată la Olimpia Cluj, Meluţă este cea mai tânără debutantă din istoria naţionalei feminine din România. Fundaşul campioanei Olimpia Cluj a debutat pentru prima reprezentativă la vârsta de 15 ani. “În România, da, este greu, dar în ultimii ani s-au schimbat oamenii şi văd altfel fotbalul feminin”, a spus Teodora.

( vezi cum arată sexy fotbalista de la Exatlon Brazilia)

Cea mai sexy fotbalistă din România:" Îmi place foarte mult Sergio Ramos"

Teodora Meluţă e cea mai sexy fotbalistă din România, dar şi cea mai valoroasă. “Lumea a evoluat şi fotbalul feminin începe să crească mai mult în România. Îmi place foarte mult Sergio Ramos de la Real Madrid, dar nu şi echipa.

Ţin cu Barcelona. Îmi place foarte mult stilul lui de joc şi personalitatea. E un fotbalist mai dur, care joacă ca pe vremuri", a mai spus Teodora Meluţă, la finalul galei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ricardo de la Puterea Dragostei spune că e fotbalist! Ce s-a ales de cariera lui de portar, după ce a jucat la Poli Timişoara

Un fotbalist din echipa lui Gică Hagi a ameninţat o fată pe care a cunoscut-o în tribună la meciul cu Dinamo! "A blocat uşile! Mi-a spus că, dacă nu vreau să fac sex cu...

Fetele de la Puterea Dragostei, în frunte cu Rafaela, topite după noul concurent! Este un fotbalist cunoscut şi a venit să-şi găsească iubirea

Horoscop 22 Octombrie 2021: dorințele Vărsătorilor sunt pe cale să se îndeplinească, Leii sunt extrem de pozitivi

Șoc total pentru cei cu mașini DIESEL! Vestea venită acum este absolut incredibilă. E record total

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Iarna 2021-2022 va fi apocaliptică! Meteorologii se uită în arhive, să vadă dacă a mai fost una la fel

Doliu în sportul din România. A murit un renumit antrenor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies