WOW

Cea mai sexy ispită s-a operat în secret! ”Bianca Roman are un bust cu adevărat uriaș”

Bianca Roman, considerată ca fiind una dintre cele mai sexy ispite din emisiunea ”Insula Iubirii”, a luat, de curând, o decizie care i-a lăsat mască pe toți apropiații ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Fără să ascundă vreodată că ar fi suferit intervenții estetice, Bianca Roman a fost întotdeauna dispusă să își expună cu generozitate decolteul tunat. De aceea, de curând, a surprins pe toată lumea cu noua intervenție chirurgicală pe care a suportat-o.

Citeste si: Eugenia de la „Insula” a ieșit la plimbare cu fiul său! Ce au observat fanii ispitei

Citeste si: Cea mai sexy ispită intră în grevă! Bianca Roman se implică într-o acțiune civică fără precedent din România

Citeste si: Ce legătură are Răzvan, noul concurent de la Puterea Dragostei, cu ispita Andy

De fapt, a mărturisit frumoasa fostă ispită, dacă tot a ajuns la medicul estetician, s-a supus unei duble intervenții chirurgicale. Astfel, Bianca Roman și-a făcut o rinoplastie, nemulțumită de forma nasului, și și-a refăcut decolteul. ”Au trecut două săptămâni de la operația de rinoplastie și schimbare de silicoane, am trecut de la 375 la 560 centrimetri cubi! Sunt foarte fericită!”, a anunțat Bioanca Roman, nerăbdătoare să își expună, cât mai curând, noul bust, în costum de baie, cu atât mai mult cu cât se aproie vara cu pași repezi.

”Bianca și-a schimbat silicoanele pentru că avea de ceva timp probleme cu unul dintre sâni și, după sarcină, s-au acutizat. Acum e încântată, mai ales că are un bust cu adevărat uriaș”, ne-a spus o amică de-ale sale.

Ispita Bianca Roman a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu

Considerată cea mai sexy ispită de la ”Insula Iubirii”, Bianca Roman şi-a schimbat complet viaţa după show-ul la care a participat, stabilindu-şi cu totul şi cu totul alte priorităţi faţă de ”înnebunitul” bărbaţilor. ”Sunt singură şi fericită în aceste momente. Am hotărât să stopez orice activitate legată de bărbaţi pentru a petrece cât mai mult timp alături de fetiţă mea. Ea mă umple de fericire, mă împlineşte, aşa că nu văd de ce aş avea nevoie să aştept să apară un bărbat în viaţă mea. Pentru mine, viitorul bărbat trebuie să fie cel care să devină şi soţul meu. Când va apărea bărbatul potrivit, voi face nuntă, dar eu, sinceră, nu îl mai caut. Dacă apare, iar eu voi avea timp şi pentru el, poate se va întâmplă ceva. Până atunci însă, fiica mea este singură prioritate a vieţii mele”, ne-a spus, în exclusivitate, Bianca Roman, cu ceva vreme în urmă.

În aaltă ordine de idei, Bianca Roman pare să fie din ce în ce mai implicată în viața socială, ea reacționând imediat la diverse probleme apărute în societate, fie că a fost vorba de protestul pentru autostrăzi, sau comportamentul Biancăi Drăgușanu. ”Băăăăiiiii!!! Te-am plăcut într-o oarecare măsura până am văzut asta, sunt șocată! Cum să ai doar atât în cap, cum să nu vorbești engleza, la nivel conversațional măcar??? Mi-e silă de ce am văzut, dacă mai aveai puțină apreciere din partea unora, în 3 minute ai pierdut-o și pe aia! Îi compătimesc pe cei de lângă tine...feeling disgusted (simțindu-se dezgustată, n. red.)”, a  fost postarea făcută de ispita Bianca Roman după ce a văzut comportamentul Biancăi Drăgușanu din emisiunea Asia Express.

Galerie foto