Vedete

Cea mai tare confruntare! Ionuţ Jaguarul, faţă în faţă cu Giani Kiriţă! S-a încins iar atmosfera: "Şi la 80 de ani îl bat pe ăsta"

Înainte de marea Finală Exatlon România, a avut loc un joc special între cei doi antrenori: Giani Kiriţă şi Ionuţ Sugacevschi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Cea mai tare confruntare! Ionuţ Jaguarul, faţă în faţă cu Giani Kiriţă! S-a încins iar atmosfera: "Şi la 80 de ani îl bat pe ăsta"icon photo

Ca atunci când erau amândoi concurenţi la Exatlon, Giani Kiriţă şi Ionuţ "Rusu" au intrat pe traseu. Au intrat de trei ori pe traseu. Pe margine, Faimoşii şi Războinicii i-au susţinut.

Giani: Sunt pregătit! Mă bucur că o să concurez cu Ionuţ.

Ionuţ: Va fi un joc frumos. Îmi pare rău că nu am concurat în fiecare zi, să îl epuizez puţin.

Primul joc a fost câştigat de Jaguarul Ionuţ. Imediat s-a încins atmosfera, ca pe vremuri, iar Giani şi Jaguarul Ionuţ s-au războit.

Cea mai tare confruntare! Ionuţ Jaguarul, faţă în faţă cu Giani Kiriţă! S-a încins iar atmosfera: "Şi la 80 de ani îl bat pe ăsta"

Ionuţ: Boşorogule! Te mănânc!

Giani: Cui îi zici tu boşorog!? Ai ajuns înaintea mea? Urâtanie!

Al doilea joc a fost câştigat de Kiriţă, astfel că la al treilea meci s-a schimbat puţin finalul. În loc de două mingi, concurenţii trebuia să arunce trei mingi în ţintă. Şi al treilea meci a fost câştigat de Giani Kiriţă. Atunci a început spectacolul: "Blană de jaguar jupuită! E greu cu mine! Şi la 80 de ani îl bat pe ăsta! Şi în baston!"

 

 

 

 
Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo! Este cel mai mare proiect imobiliar al miliardarului! DEZVĂLUIRIicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bineicon photo

Vedete

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bine

Nicoleta Nucă a impresionat, de-a lungul ultimelor luni, cu o siluetă de invidiat, demnă de un model.

Titlu secțiune