Cea mai tare farsa! Medicii l-au facut pe un barbat sa creada ca a fost in coma 10 ani - VEZI cum a fost posibil

Daca unul dintre prietenii tai are probleme cu alcoolul si nu mai stii ce sa faci ca sa-l dezveti de acest obicei, un remediu bun ar putea fi o farsa.

Distribuie pe:

fara descriere

Farsorii Tom Mabe si Jim, ai canalului "MabeInAmerica", de pe Youtube, impreuna cu o echipa de actori s-au dat drept medici si au facut o farsa de zile mari unui prieten cu scopul de a-l face pe acesta din urma sa nu mai bea.

fara descriere

Farsa a avut loc intr-un birou care a fost amenajat astfel incat sa semene cu o rezerva de spital, iar actorii au intrat in rolul echipei medicale. In salon au montat si un televizor care difuza stiri fictive, special editate si toate acestea au fost pregatite pentru a-l face pe pacient sa creada ca ca s-a trezit dupa 10 ani, dintr-o coma alcoolica.

fara descriere

Prietenul lui Tom Mabe chiar are probleme cu alcoolul, fiind si arestat de 5 ori pentru conducerea sub influenta alcoolului.

Creatorii videoclipului care au adunat de la postare peste 3.800.000 de vizualizari, spun ca desi este o farsa reusita care starneste rasul, scopul acesteia este de fapt de a-i  convinge pe cei care consuma alcool sa nu se mai urce bauti la volan.

 

Autor: Lia Incicas

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate