Cea mai tare nunta! Mirii erau obsedati de Shrek asa ca au facut o petrecere inedita cu toti invitatii costumati ca atare - VEZI imagini geniale

Cele mai multe mirese viseaza la rochii albe de printesa care sa starneasca invidia celor din jur.

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierefara descrierefara descriereInsa Amanda, in varsta de 44 de ani, din Kingswinford, Anglia, a ales sa spuna kalooga_36441" da" imbracata in celebrul personaj de desene animate Fiona. Bineinteles ca sotul ei nu a putut fi nimeni altul decat Shrek. Cei doi au pregatit ca la carte intregul eveniment la care invitatii au fost nevoiti sa se costumeze ca atare.

Cei doi au ales sa traiasca intr-un basm din cauza faptului ca au pierdut mai multi prieteni apropiati din cauza cancerului. Drept urmare, ei au donat toti banii stransi la nunta unei organizatii ce lupta impotriva acestei boli incurabile de cele mai multe ori.

"La inceput am luat-o ca pe o gluma. Toti prietenii nostri se casatoreau si am zis ca atunci cand va veni si vremea noastra totul va fi ca in povesti. Asa ca am hotarat ca eu sa fiu Shrek si sotia mea printesa Fiona" a spus Nathan Gibbs in varsta de 39 de ani.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate