Cea mai tare poza mondena! Doua dintre iubitele celebre ale lui Andi Moisescu s-au fotografiat zambind impreuna! Cu Mirela a fost ca si casatorit, cu Esca a trait doar o poveste frumoasa!

Mirela Bucovicean si Andreea Esca, doua foste iubite ale lui Andi Moisescu, s-au fotografiat impreuna la un eveniment de fite.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereRelatia lui Andi Moisescu cu frumoasa Mirela Bucovicean a durat cinci ani si “ameninta” ca se va termina cu o casatorie, dar n-a fost sa fie, asa cum au declarat dupa ruptura chiar cei doi. Ulterior, Andi a ajuns la altar cu Olivia Steer, cu care are doi copii si alaturi de care este cat se poate de fericit. fara descriereAndreea Esca si Mirela Bucovicean

Inaintea Mirelei, insa, pe vremea cand era liber si fara obligatii, Moisescu a trait o idila de poveste cu Andreea Esca, cu care si in ziua de astazi a ramas prieten foarte bun. Ironia sortii a facut ca, recent, la un eveniment monden din Bucuresti, Mirela si Andreea sa faca impreuna o poza in care ambele zambesc larg, probabil cu gandul la Andi si la niste vremuri care nu se mai intorc.

EXCLUSIV! Cea mai tare idila secreta din showbiz! Andreea Esca si Andi Moisescu au fost iubiti, pe vremea cand amandoi erau singuri si fara obligatii!

GENIAL! Ce a raspuns Andi Moisescu atunci cand era combinat de prietenii iubitei cu Raduleasca: "Sigur ca i-au spus si ei diverse cunostinte: “Ma, tu crezi ca asta nu...“

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate