Cea mai tare şedinţă foto cu ea de când s-a măritat! "Trash the dress" cu Bianca Slav! Până şi rochia de mireasă a reuşit să fie foarte sexy după ce a rupt-o!

Bianca Slav a acceptat provocarea revistei TABU de a-si distruge rochia de mireasa, integrandu-se in curentul “Trash the Dress”!

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereBianca a realizat un pictorial unic in revista TABU, editia de noiembrie, care va fi pe piata incepand din dimineata zilei de 1 noiembrie.

TABU: Cum e cu ”barterul” de la nuntă?  Ţi-ai ”vândut” cel mai important eveniment din viaţa ta?

BIANCA: În primul rând, ”barter” nu înseamnă gratis, înseamnă echivalentul unor servicii. E simplu, în schimbul unor servicii faci alte servicii. De altfel, nimeni nu ştie ce a fost barter şi ce am plătit.Poate că, de pildă, am obţinut nişte reduceri. Doar eu şi soţul meu ştim care e adevărul şi asta este strict problema noastră.

TABU: Rochia de mireasă a fost pe barter?

BIANCA: Nu, rochia de mireasă NU a fost pe barter. Este un unicat, a fost creată exclusiv pentru mine de Atelier Ersa, lucrată anume pe măsurile mele. E croită manual din dantelă franţuzească. Interesant este că eu n-am spus că ar costa 9.000 euro, am zis doar că preţul este ”peste 5.000 euro”. Şi a fost într-adevăr peste 5.000 euro!

TABU: În condiţiile astea, de ce ai acceptat să o distrugi simbolic pentru pictorialul nostru?

fara descriereBIANCA: Pentru că eu vreau să fiu întotdeauna altfel, originală, iar acesta este primul proiect de acest fel de la noi. Fiindcă era ceva …tabu!

TABU: Presupusa ta întâlnire cu Adrian Cristea înainte de nuntă? Presupusa întâlnire a lui Victor cu Anda Adam după nuntă?

BIANCA: La felul în care am fost păziţi de toţi aceşti paparazzi, nu ar fi apărut imediat imagini?!? Ai văzut doar ce se întâmplă – chiar acum, când vorbesc cu tine, afară mă pândesc trei maşini cu reporteri şi fotografi! (N. RED. Într-adevăr, pe durata realizării interviului, erau trei maşini, una parcată chiar pe trotuar, lipită efectiv de poarta redacţiei! Oamenii au stat acolo de la ora 16.00 până noaptea târziu, mult după ce Bianca părăsise clădirea pe o altă ieşire. La un moment dat, un cameraman a încercat să dea buzna în clădire dar a fost evacuat imediat. Tot ce a putut imortaliza pe peliculă a fost ieşirea triumfală a băiatului care adusese pizza unor colegi…)

Pictorialul integral si interviul complet numai in revista TABU de noiembrie, de VINERI, 1 NOIEMBRIE, la punctele de difuzare a presei!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate