Cea mai tare surpriza! Fiica Danei Savuica a ramas fara cuvinte cand a vazut ce i-a facut mama ei masinii sale! "Wow, e superba"

Dana Savuica a pus la cale o surpriza de proportii pentru fiica sa. Cat timp Julie a fost plecata la studii in Anglia, blonda i-a dus masina la tunat. ##VIDEO135485##

Distribuie pe:

Autor:

##VIDEO135489## ##VIDEO135490##

fara descrierefara descrierefara descriereAutoturismul s-a transformat cat "stapana" nu a fost acasa. A fost vopsita si personalizata, astfel ca atunci cand a fost gata, Julie a recunoscut-o cu greu.

Fiindca este pasionata de serpi, pe masina si-a facut aparitia o cobra din cristale. Acestea au fost aplicate manual, iar rezultatul a lasat-o fara cuvinte pe Julie Stanciu.

"E superba, zici ca e noua. Eu voiam de mult timp sa ii schimb culoarea, pentru ca era si zgariata, dar nu ma asteptam la asa ceva", a spus fiica Danei Savuica la WOWbiz.

##VIDEO135514##

"E o vopsea speciala, cu perle. A fost o combinatie de mai multe culori pana a ajuns la acest albastru superb. De o luna si jumatate se tot munceste la ea", a dezvaluit Dana Savuica.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate