Cea mai veche rugăciune, lăsată chiar de Mântuitorul Iisus Hristos! Îți luminează mintea și te scapă de boală

Este considerată cea mai veche rugăciune, lăsată chiar de către Mântuitorul Iisus Hristos. Iată cum trebuie să te rogi zilnic, pentru a scăpa de boală și pentru a-ți lumina mintea.

Autor: M.V.

In articol:

Este considerată cea mai veche rugăciune a Ortodoxiei, lăsată chiar de către Mântuitorul Iisus Hristos, iar toți cei care o rostesc cu multă credință pot scăpa de cele mai grave probleme din viața lor.

Multe persoane se confruntă cu diverse afecțiuni își pot găsi alinarea și chiar salvarea prin credință. Rugăciunea către Mântuitor curăță mintea și inima omului, precum și corpul său, chiar și de cele mai grele boli.

Citeste si: Zodiac CHINEZESC saptamanal 18-24 MARTIE 2019. Un nou MESAJ INTELEPT pentru tine!

Citeste si: Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu dă mare party de ziua lui! Ionuț Petrescu împlinește 40 de ani

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Fostul șef al DNA s-a sinucis în această dimineață! Nu s-a mai putut face nimic pentru el

Rugăciunea ne-a fost lăsată de Mântuitorul Hristos în pilda vameșului și a fariseului. Ea poartă mai multe denumiri, „rugăciunea minții”, „rugăciunea inimii” sau „rugăciunea lui Iisus”.

De asemenea, are și mai multe forme: „Dumnezeule, milostiv fii mie, păcătosului”, „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine, păcătosul”, „Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-mă”, dar poate să îmbrace și alte forme asemănătoare.

Iată ce trebuie să rostești cu sufletul curat în fiecare zi pentru a te face bine și pentru a-ți ușura inima și mintea

„P reaputernice şi slăvite Doamne, Iisuse Hris­toase! Tu, Care ai venit în lume să tămăduieşti neputinţele oamenilor, Care nu ai venit să chemi la pocăinţă pe

cei drepţi, ci pe cei păcătoşi, şi ai pri­mit moarte pe cruce pentru mântuirea noas­tră! Din adâncul inimii Te rog să primeşti sme­rita mea nevoinţă şi această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală!

Mântuieşte-l, Doamne, precum ştii, ca un bun şi iubitor de oameni, şi rânduieşte Tu toate spre fo­losul său. Că noi neputincioşi suntem şi nu îl pu­tem ajuta dacă nu ne vei lumina cu harul Tău.

De e voia Ta, îl poţi pedepsi precum se cade pentru păcatele sale, tămăduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, pre­cum vei vrea.

Dar căzând înaintea Ta Te rog, îndură-Te de robul Tău, potoleşte-i fierbinţeala, alină-i sufe­rinţa, ridică-l din patul durerii. Să îi fie această încercare prin care trece spre îndreptarea vieţii, spre început bun mântuirii şi spre iertarea păcatelor. Şi dacă îi e de folos să ducă mai departe cru­cea bolii, fie, Doamne, după voia Ta, nu după voia noastră.

Dăruieşte-i lui răbdare şi linişte, alungând de la el toată frica şi toată deznădej­dea, ca să nu fie îngenuncheat de durere şi să cârtească sau să cadă în patima mâniei. Ajută-l, Iubitorule de oameni, ca văzând el mila Ta să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de po­căinţă şi de mulţumire, ca să se învredni­cească să audă glasul Tău cel sfânt: „Iertate îţi sunt păcatele!” Amin.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Rugăciunea din Postul Paștelui! Rostește-o zilnic pentru liniște sufletească

Este cea mai puternică rugăciune după „Tatăl nostru”! Face adevărate minuni, rostește-o chiar de astăzi

Cea mai puternica rugaciune ca sa atragi banii! Citeste-o in fiecare zi si vei vedea efectele

Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de câștiguri financiare mâine!

Medicamentul minune care pune capăt pandemiei! Milioane de oameni îl vor primi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ora de iarnă 2021. Ce s-a întâmplat cu schimbarea orei? Avem ultimele informații

VIDEO | Un cunoscut fotbalist a recunoscut că este homosexual. Este primul fotbalist profesionist în activitate care a anunţat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies