Ceartă între Elena Marin și Raluca Dumitru de la Survivor Romania! Ce și-au reproșat cele două faimoase

Elena Marin și Raluca Dumitru de la Survivor și-au aruncat replici tăioase. Ce s-a întâmplat între cele două cu puțin timp înainte ca Raluca să părăsească emisiunea.

Ceartă între faimoase. Ce își reproșează Elena Marin și Raluca Dumitru
Raluca Dumitru și Elena Marin[Sursa foto: Captură tv]
Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Cu toate că ar fi trebuit să fie de aceeași parte a baricadei, Elena Marin și Raluca Dumitru s-au comportat mai degrabă ca niște adevărate adversare. Echipa Faimoșilor fiind împărțită în mici grupulețe, odată cu apropierea de Marea finală.

Astfel, Elena Marin pare că se înțelege mai bine cu Ștefan Ciuculescu, în timp ce Raluca era mai apropiată de Zanni și Sebastian.

Citeste si: Elena Marin este favorita publicului la Survivor România și face o nominalizare surprinzătoare. „Am suferit de la început!”

Fetele din echipa Faimoșilor au avut o dispută serioasă

Atât Raluca Dumitru, cât și Elena Marin se cunosc dinaintea emisiunii la care participă, însă nu au avut o relație de prietenie. Încă de la început, între cele două au existat momente de tensiune, care s-au amplificat de-a lungul timpului. Tabăra Faimoșilor nu s-a bucurat prea mult de liniște și înțelegere, căci discuțiile dintre Elena și Raluca au ajuns din nou la cote maxime.

După ultimul joc de comunicare, Raluca și Maria, de la Războinici, s-au contrazis în privința gândirii mature pe care faimoasa crede că Maria nu o are, fapt ce a făcut-o pe Elena să îi ia apărarea războinicei.

"Ai 22 de ani. Când o să ajungi la 30, o să gândești altfel, o să vezi", a declarat Raluca Dumitru. "Probabil, dar deocamdată am 20", a ținut să o completeze Maria.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Elena Marin nu numai că a intervenit pentru a-i lua apărarea adversarei din echipa Războinicilor, dar a și încercat să o înțepe pe coechipiera ei, lansând niște replici acide la adresa Ralucăi: "E nasol când

la 34 ești pervers și îți vezi interesul, Raluca". "Da, e mai grav când nu ai minte la 33", a completat-o faimoasa.

Ceartă între faimoase
Ceartă între Elena Marin și Raluca Dumitru[Sursa foto: Captură tv]

De când au început animozitățile între cele două fete din echipa Faimoșilor?

Relația dintre Raluca Dumitru și Elena Marin nu a fost de la început una foarte bună, mai ales că Elena este în competiție încă de la început, iar Raluca a venit pe parcurs.

Între cele două au mai existat replici de acest gen, dar care nu au ajuns la o asemenea amploare.

Citeste si: Raluca Dumitru este eliminată de la Survivor România, după ce a fost nominalizată de Elena Marin. „Este o experiență de neuitat!”

De asemenea, Raluca Dumitru a avut o reacție deplasată și la adresa unei foste adversare din tabăra Războinicilor, respectiv Sindy, pe parcursul unui traseu, când a avertizat-o pe aceasta că o va "trage de cozi": "Poate te iau de cozile alea și te duc în pădure".

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Faimoșii câștigă miza fabuloasă a jocului de comunicare de la Survivor România. Zanni aduce punctul victoriei. „A strălucit ca un diamant!”

Cine este iubitul Faimoasei Raluca Dumitru de la Survivor România 2021. Vedeta și-a ținut ascunsă relația

Logodnicul Elenei Marin sare în apărarea Faimoasei: „Tu nu esti ăla care...”

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

ULTIMA ORĂ: Tragedie uriașă în fotbalul din România! Toată țara e în stare de ȘOC TOTAL

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Ce se întâmplă cu corpurile noastre când murim - pas cu pas de la viață la moarte

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies