Cearta mare intre Narcisa Guta si fiul ei, Nicusor! "Mi-ai vandut casa de la tata si i-ai dat tot lui Alberto!"/ "Politia trebuie sa il linisteasca, ca sa nu ma mai bata! E obraznic!"

Narcisa Guta a venit aseara in studioul WOWbiz si a povestit un episod inimaginabil. Fiul ei, Nicusor, a venit si a intrat peste ea in casa. ##VIDEO251029##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereI-a spart televizorul si a dat cu pumnul in pereti, ba mai mult, a amenintat-o cu moartea daca nu ii da bani. Desi episodul a fost unul extrem de violent, Narcisa a fost dispusa sa il ierte.  "Si-a cerut si el iertare si na, ce sa mai zic? Il iert", a povestit nevasta lui Nicolae Guta.

Fiul ei, Nicusor, a intrat in platou si a explicat de unde a plecat nemultumirea lui. "Ea a venit cu fiul ei, Alberto, si a inceput sa ma jigneasca la mine in casa. El e de aceeasi varsta cu fiul meu. I-am zis sa se astampere, iar mama mea mi-a spus ca el nu e crescut asa, sa tipi la el, nu e obisnuit.", a explicat acesta.

Narcisa a recunoscut ca il rasfata mai mult pe Alberto, dar asta doar pentru ca este mai mic. "El zice ca ii dau mai multa valoare lui Alberto si nu ii dau si lui. Alberto e mai mic si e normal sa am mai multa grija de el.", s-a justificat Narcisa.

##VIDEO251035##

Apoi Nicusor si-a continuat dezvaluirile despre trecutul lui. "Eu i-am cerut ei bani ca m-a dat afara din apartamentul ei, ca ea are mai multe case. Eu am cheltuit banii care ii aveam pusi deoparte si nu am mai avut cu ce sa ma mut. Este adevarat ca am spart televizorul si am dat cu pumnii in pereti ca sa ma razbun pe ea. Eu sunt suparat pe ea ca a vandut casa pe care mi-o cumparase tatal meu, Vasile. Apoi mi-a dat un apartament si a venit peste mine in casa sa ma comande", si-a spus el nemultumirea.

fara descriereNarcisa a explicat ca este obisnuita ca ea sa conduca mereu si i-a transmis lui Nicusor ca ar trebui sa o respecte, indiferent de cum este ea. "Eu nu stau sa ma comande pe mine Guta, da tu. Tu ar trebui sa sa iti respecti mama, indiferent cum e ea. Mama ta ti-a dat viata. Eu am fost mai copilaroasa cu ei, ca i-am facut de mica.", a mai explicat Narcisa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate