Ceartă monumentală în familia Lis! Motivul pentru care Viorel Lis a făcut o criză de gelozie

Dorinţa de a vinde ţuica lui Viorel Lis a adus numai discuţii aprinse între cei doi soţi, iar certurile au atins apogeul de curând, când fostul edil al Capitalei a făcut o criză de gelozie.

Autor: T.S.

Oana Lis nu a renunţat la dorinţa de a vinde ţuica, aşa că a apelat la un truc cu totul şi cu totul inedit. Mai exact, ea a vândut-o pe ascuns, însă cumpărătorul nu a vrut doar ţuică, ci şi...pe Oana.

”M-am chinuit să le car, m-a ajutat paznicul de la bloc. Am spus că o vând şi nu mă răzgândesc. Viorel, da, doarme.”,

a povestit ea înainte de a-l suna pe bărbatul care şi-a exprimat dorinţa de a cumpăra băutura.

”Sper că vine cu banii la el. Făcea glume.”, a mărturisit Oana atunci când a vorbit la telefon.

”Chiar îmi face plăcere să vă cunosc şi mai ales să ştiu că ţuica este bună. Am o cununie în familie, pentru asta m-ar fi interesat. Nu suntem cu băuturile tari, scumpe, noi suntem pe tradiţional, ne plac băuturile româneşti. Lăsaţi-l pe Viorel, poate nu ne aude. Mă gândeam că poate veniţi la nuntă. Arătaţi superb. La televizor nu arătaţi chiar aşa.”, a spus domnul Puiu, care a vrut să facă şi o poză cu Oana.  


Mai mult de atât, el a făcut şi câteva gesturi tandre şi s-a oferit să-i facă masaj la mână, după ce ea a spus că o doare. 
Mai mult de atât, a invitat-o şi la nuntă, însă totul a fost dat peste cap atunci când la fereastra blocului a apărut Viorel şi a făcut scenă.

”Oana, ce faci acolo? Ce faci, măi, acolo? Domnul ăla ce face acolo?”, a întrebat Viorel şi mai apoi a coborât.


Discuţiile dintre cei doi au degenerat, însă, întrucât Viorel a fost cuprins de gelozie şi, mai mult de atât, a refuzat să vândă ţuica: ”Nu dau ţuica.
Ia-ţi bani şi du-te. De unde şi până unde sunteţi prieteni? E ţuica mea, e nevasta mea. E o neînţelegere. Am muncit mult pentru ea.”,
a spus Viorel, în timp ce domnul Puiu s-a arătat deranjat de această situaţie: ”Nu e deloc frumos ce se întâmplă. Dl Lis, vă stimam mult, dar aşa ceva nu e normal.”, a mai spus el.

Invitaţi la WOWbiz, însă, cei doi s-au certat în timpul difuzării materialului, Viorel considerând că soţia lui a răspuns avansurilor făcute de acel tânăr.

”Eu i-am spus pe drum, însă el a zis că i-am răspuns avansurilor. Din acest motiv. El e gelos şi dacă pune mâna pe mine o fată. Am vândut ţuica. L-am chemat astăzi, când era Viorel la păcănele şi am vândut ţuica.

I-am dat şi o cafea pentru că avem un expresor nou. Mi-am cumpărat multe haine azi, iar lui i-am luat nişte şosete. Şi el face glume cu femei. Chiar ieri a făcut una când eram pe stradă şi i-am zis că e o colegă. Niciodată nu am fost la kilogramele astea şi mă simt mai bine când îmi face cineva complimente. Viorel nu-mi mai spune nimic şi aşa mă mai simt şi eu frumoasă.”, a mai spus Oana.

Vedeţi întreg momentul savuros în materialele video de mai sus!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Roman, despre scandalul iscat de separarea dintre Marcel Toader şi Maria Constantin: ”Sunt şocată!”

Un fotbalist în vârstă de 19 ani, în stare critică! Tânărul a fost spulberat de o maşină chiar pe trecerea de pietoni

Un bazin misterios „plin de lapte” și neatins de oameni a fost descoperit într-o peșteră aflată la 700 de metri sub pământ

Ce spune Florin Salam despre Tzancă Uraganu „N-o să-mi ia fața” Manelistul, dezvăluiri fără perdea despre colegul de breaslă

VIDEO-EXCLUSIV - Ploaie de bani la concertul lui Bogdan de la Ploiești: "M-am gândit ca toți banii de pe acest concert să vi-i dau vouă"

„Nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu m-am stins, atât. A spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța.” Dana Roba a fost pusă față în față cu Daniel...

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios într-un cadru de poveste. Imagini spectaculoase de la fericitul eveniment

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies