Ceausescu era sa faca infarct! Oana Mizil a fost pe punctul de a-i spune o poezie porcoasa! Cine a fost de vina? Unchiul Serghei Mizil... bineinteles!

Oana Niculescu Mizil, deputat al PSD, a povestit pentru WOWbiz.ro un episod memorabil de pe vremea comunistilor, cand aflata in fata lui Nicolae Ceausescu era sa spuna o poezie de Craciun porcoasa, invata de la... unchiul Serghei Mizil!##VIDEO138095##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereOana Niculescu Mizil era sa spuna o poezie porcoasa in fata lui Nicolae CeausescuOana Niculescu Mizil, 38 de ani, este nepoata fostului demnitar comunist Paul Niculescu Mizil. Lidia, mama ei, este sora celebrului Serghei Mizil.
Oana, deputat al PSD si iubita lui Marian Vanghelie, ne-a povestit un episod hilar petrecut in urma cu zeci de ani.
fara descriereSerghei Mizil e un tip mereu pus pe sotii!"Trebuia sa spunem o poezie in fata lui Ceausescu. Era Craciunul si noi invatasem poezia de la unchiul Serghei. Nu pot sa va reproduc acum ce vorbe si ce prostioare continea poezia! Era de fata si bunicul meu (n.r. Paul Niculescu Mizil - fost ministru al invatamantului si al finantelor in timpul regimului comunist). Cand ne-a auzit ce versuri recitam si-a dat seama, s-a albit instant si a inceput sa ne faca semne disperate sa ne oprim! Inca nu ajunsesem la partea porcoasa si am tacut din gura la timp", ne-a relatat Oana Niculescu Mizil.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate