Cehia-România, FED CUP: Simona Halep a bătut-o pe Pliskova Karolina la FedCup! Echipa României, la un pas de semifinale

Încă o victorie pentru Simona Halep! Tenismena a bătut-o pe Pliskova Karolina. România, la un pas de semifinale.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Cehia-România, FED CUP. Simona Halep a reușit să o înfrângă pe Pliskova Karolina. Scorul a fost unul strâns: 6-4, 5-7, 6-4!

Cehia-România, FED CUP. În ultima parte a meciului de tenis, tensiunea s-a simțit pe ”câmpul de luptă” al sportivelor.

Cehia-România, FED CUP. Pliskova atacă dreapta Simonei şi o lasă fără soluţii în primul punct, însă tot în spatele serviciul doi Simona dă imediat replica, preluând ea controlul cu forehandul şi finalizând cu o marjă importantă de siguranţă, pentru 15-15. Banda fileului intervine, în fine, şi în favoarea Simonei, Halep declanşează zumzăitul trompetelor cu un serviciu de 170 km/h care nu este însă validat decât cu ajutorul Ochiului de Şoim, conform prosport.ro.

Citeste si: Cehia-România, FED CUP: Simona Halep a învins-o pe Katerina Siniakova: "Am jucat ceea ce a trebuit, de asta am și câștigat"

Simona Halep, primele declarații după meciul cu Katerina Siniakova 

A fost o atmosferă incredibilă, au venit foarte mulți oameni. Nu am simțit că suntem în deplasare. Le mulțumim românilor care au venit alături de noi astăzi și îi așteptăm să ne susțină și mâine.

Sunt foarte fericită că am câștigat. Mai ales că este un meci din Grupa Mondială. Din punctul meu de vedere, am jucat ceea ce a trebuit, de aceea am și câștigat. Nu mă simt obosită, mă simt bucuroasă. Mă bucur că e 1-1, iar mâine e o nouă zi în care putem câștiga”, a declarat Simona Halep.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate