Stiri

Cei mai buni soti din zodiac: care sunt aventurierii horoscopului si care sunt barbati de casa?

Cei mai buni soti din zodiac: care sunt aventurierii horoscopului si care sunt barbatii de casa?

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Daca ai de gand sa treci la un alt nivel al relatiei sau pur si simplu esti in cautarea unei jumatati pe care sa te poti baza si alaturi de care sa poti forma o familie, horoscopul dragostei iti ofera detalii despre cei mai statornici barbati din zodiac.

Cei mai buni soti din zodiac: BERBEC

Barbatul Berbec nu se fereste de angajamente si se casatoreste foarte repede. Cu toate acestea, el isi cauta o sotie frumoasa si intelegatoare care sa ii ofere libertate suficienta.


Cei mai buni soti din zodiac: TAUR

Cei din zodia Taur sunt soti exemplari si familisti convinsi. Ei isi dedica toata energia pentru ca apropiatii lor sa aiba tot ce au nevoie .


Cei mai buni soti din zodiac: GEMENI

Barbatii din zodia Gemeni nu sunt tocmai familisti convinsi pentru ca le place sa flitreze si inteleg viata de cuplu intr-o maniera proprie. Daca isi gasesc o jumatate care sa stie ce sa le spuna si cum sa ii ia atunci vor avea o viata de familia reusita.


Cei mai buni soti din zodiac: RAC

Traditionalist si dedicat familiei, barbatul Rac poate fi un partener exemplar, insa caracterul lui dificil poate face viata alaturi de el destul de dificila.


Cei mai buni soti din zodiac: LEU

Cei din zodia Leu sunt foarte orgoliosi si au nevoie de atentie din partea sotiei. De multe ori el se poarta ca un copil, asa ca nu poate fi dat ca exemplu in calitate de parinte.


Cei mai buni soti din zodiac: FECIOARA

Foarte pasional si fara urma de posesivitate, barbatul din zodia Fecioara este cel mai credincios sot din zodiac. El poate forma o casnicie reusita alaturi de o sotie din aceeasi zodie.


Cei mai buni soti din zodiac: BALANTA

Nativii din Balanta sunt amanti exceptionali si foarte pasionali, dar fidelitatea nu este punctul lor forte. Nu sunt incantati de viata de familie si nu isi doresc neaparat o casnicie.

 

Cei mai buni soti din zodiac: SCORPION

Barbatii Scorpion sunt foarte gelosi si cauta atentie in permanenta din partea sotiei. Viata de cuplu alaturi de un barbat Scorpion poate fi destul de dificila.


Cei mai buni soti din zodiac: SAGETATOR

Barbatii Sagetator sunt aventurieri prin definitie si isi cauta o sotie independenta care sa nu dea semne de gelozie.


Cei mai buni soti din zodiac: CAPRICORN

Capricornii sunt foarte focusati pe munca si de aceea ajung sa se casatoreasca destul de tarziu, insa cand isi intemeiaza o familie isi fac apropiatii sa se simta in siguranta.


Cei mai buni soti din zodiac: VARSATOR

Barbatul Varsator nu este deloc un partener bun pentru un mariaj pentru ca este imprevizibil si se plictiseste destul de repede, iar atunci cand o face va abandona relatia.


Cei mai buni soti din zodiac: PESTI

Cei din zodia Pesti sunt soti exemplari si se dedica in totalitate sotiei si vietii de familie.
 

Galerie foto 
Setări confidențialitate