Cel care sustine ca e fiul lui Mircea Lucescu a fost la Tribunal. Vezi ce vrea el de la cunoscutul antrenor

Mircea Busuioc (38 de ani), cel care pretinde ca este fiul nerecunoscut al lui Mircea Lucescu, a fost azi la Judecatoria sectorului 4, unde a avut loc primul termen al procesului privind stabilirea paternitatii.

Distribuie pe:

fara descriere“Vreau sa stiu doar cine e tatal meu. Pentru mine conteaza foarte mult sa stiu ca sunt al cuiva. Vreau doar ca Mircea Lucescu sa ma recunoasca drept fiul lui.  Nu vreau altceva de la el, nu-i vreau banii. Daca as castiga ceva, as dona orfelinatului unde am crescut”, a declarat Mircea Busuioc (foto) la termenul de azi.

Nascut in Brasov, pe 16 decembrie 1974, Busuioc a fost dat imediat la orfelinat. Barbatul sustine ca a aflat numele tatalui sau abia pe la 23-24 de ani, cand s-a apucat sa-si caute rudele. Tot de la acestea, Busuioc a aflat si povestea venirii sale pe lume. Conform povestirilor, relatia dintre Mircea Lucescu si Angelica Busuioc s-ar fi petrecut la Brasov, cand antrenorul era in deplasare cu Dinamo unde, pe vremea aceea era titular. Povestea lui Mircea Busuioc este sustinuta de cifre: Dinamo a jucat in campionat, in deplasare, la Brasov, contra Steagului pe 7 aprilie 1974, iar data de nastere a lui Mircea Busuioc este 16 decembrie 1974, la 8 luni si 9 zile distanta de meciul in cauza.

La termenul de ieri de la Judecatoria sectorului 4, avocatii lui Mircea Lucescu au cerut amanarea cauzei pentru pregatirea apararii. In sustinerea cererii sale, Mircea Busuioc nu a adus nici o proba.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate