Remus si Ioana au facut nunta duminica, intr-un cort imensNuntile personajelor mondene palesc de la distanta pe langa nunta somptuoasa pe care au avut-o milionarul Remus Benta (39 de ani) si aleasa inimii sale, Ioana Sarmasan (32 de ani). Nu de alta, dar banii nu au fost o problema, iar milionarul nu s-a uitat la suma cand a venit vorba despre propria nunta, cheltuielile ridicandu-se, lejer, la cateva sute de mii de euro.
Ioana, sotia afaceristului, este managerul unui complex hotelierIntr-un cort special amenajat pentru acest eveniment, cei 600 de invitati au fost intampinati in decoruri albe, extrem de elegante, cu aranjamente florale deosebite, preponderent cale. Iar meniul a fost unul pe cinste, multe dinrte preparatele propuse de Chef Henrik, unul dintre cei mai bine cotati bucatari din tara, fiind unul cu adevarat sofisticat si menit sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi.
Nu de alta, dar la nunta a fost multa lume buna, care s-a desfatatat cu delicatese mai ceva ca la evenimentele hollywoodiene.
Remus Benta l-a angajat pe Chef Henrik sa ii asigure meniul la nunta
Chef Henrik a fost ajutat si de bucatarul Stelian Oprea, nimeni altul decat asistentul lui ScarlatescuAstfel, la gustarea rece s-au servit chiftele de peste, terina de foie gras cu smochine, timbale de avocado cu somon fume.
Masa a continuat cu supa de vita cu clatite, iar pentru vegetarieni supa de brocoli cu falafel si oua de prepelita prin panko (n.r. un fel de pesmet). Ulterior, s-a servit piept de curcan fraged cu granitura de piure de cartofi cu aroma de nucusoara si trufe si buchet de legume, sos de ciuperci galbiori si urechi de lemn si trufe. Iar ca desert, in afara de traditionalul tort al miresei cei 600 de invitatii au gustat sorbeto de citrice si trio de ciocolata.
Asa au aratat prajiturile servite ca desert, la nuntaInteresant este faptul ca, desi au avut, in meniu, bere, vin si sampanie, absolut toate bauturile au fost comandate in Germania si niciuna nu a continut alcool. Mai mult chiar, bucatarii condusi de Chef Henrik, cel care a beneficiat doar de sapte ajutoare pentru ca totul sa fie perfect, au fost somatic a nu cumva sa foloseasca bauturi alcoolice in pregatirea preparatelor culinare.
Chef Henrik a facut un meniu vast, pentru toate gusturileDesi suna ciudat, explicatia este una destul de simpla, respectiv aceea ca religia adeventista nu-i permite consumul de alcool. Si, cum totul a fost invaluit in eleganta, atmosfera a fost intretinuta de Marcel Pavel, care a sustinut un recital remarcabil, fiind rasplatit cu ropote de aplauze din partea tuturor invitatilor. Iar muzica de la petrecere nu a fost nici pe departe un cocktail, astfel ca, dupa ce a terminat Marcel de cantat, nuntasii s-au delectat numai cu muzica simfonica.
Asa a aratat cortul, inainte de inceperea pertecerii
Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro
Citeste si: Ruxandra Garofeanu a murit. Este doliu în televiziunea din România - bzi.ro
Remus Benta este cel mai bogat milionar din Targu-Mures, avand o avere estimata la 90-95 de milioane de euro. Are afaceri in mai multe domenii, insa cele mai cunoscute si cele mai profitabile sunt cele in domeniul constructiilor.