Cel mai bogat român are flori de plastic la mormânt! Cum arată acum locul de veci al lui Dinu Patriciu?

Au trecut cinci ani și jumătate de la moartea lui Dinu Patriciu, însă rudele și apropiații nu l-au uitat.

Autor: Radu Constantin, Calin Perian

In articol:

Dinu Patriciu a fost un milionar care a lăsat multe lucruri încurcate după moarte însă familia lui pare să-l fi iertat. După Sărbători, mormântul omului de afaceri arăta mai îngrijit ca niciodată. Câteva crengi de brad acoperă lespedea albă, iar lângă monumentul funerar se află un buchet de flori.

Ce-i drept, flori de plastic, însă la -2 grade Celsius e greu de crezut că orice plantă ar putea rezista mai mult de câteva ore.

Dinu Patriciu împarte același loc de veci cu socrii lui, Constantin și Ecaterina Popescu. Pare greu de crezut, dar cel mai bogat om  din România nu a avut propriul loc de veci. Probabil că Patriciu a crezut până în ultimul moment că va învinge teribila boală de care suferea, așa că nu s-a mai gândit și la ce urmează după moarte.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: Familia lui Petre Roman este datoare vândută la compania lui Dinu Patriciu! Firma Silviei Chifiriuc, soţia lui Roman, are restanţe de peste 3 milioane de euro!

Citeste si: Restaurantul fiicelor lui Dinu Patriciu a dat faliment! Localul din Floreasca a fost închis definitiv după ce nu şi-a plătit nici măcar facturile de apă minerală!

Citeste si: Veste mare de la prima soție a lui Dinu Patriciu! Mihaela a devenit bunică FOTO

Sute de procese pentru familie, după moartea lui Patriciu

Dinu Patriciu a încetat din viață pe 19 august 2014, la 64 de ani. Afaceristul a făcut o avere fabuloasă din petrol și media, însă a lăsat și foarte multe datorii, plus un divorț neîncheiat și o amantă misterioasă care avea grijă de companie.

După moartea lui au urmat sute de procese pentru moștenitorii legali. Milionarul a avut două fete care, alături de mama lor, au fost nevoite să se confrunte în justiție cu creditorii tatălui lor, în special cu Statul Român.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Blocul de birouri al lui Dinu Patriciu a fost scos la vânzare pentru 10 milioane de euro! Afaceristul decedat în 2014 a lăsat active imobiliare de 100 milioane de euro în România!

Fosta soţie a lui Dinu Patriciu se plimbă cu vaporul pe Marea Egee! Sabina e singura femeie cu care miliardarul a avut copii!

Fosta soţie a lui Dinu Patriciu pozează în costum de baie la peste 60 de ani! Sabina are o casă de vacanţă în Grecia! FOTO

S-a aflat ce salariu va avea bona angajată de Adela Popescu

E prăpăd la Casele de Pensii! Românii dau în judecată statul. A început recalcularea pensiilor

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Bill Gates a dispărut după divorț. Cine l-a speriat pe miliardar. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies