Cel mai bogat rrom din țară și-a îmbrăcat fiica în aur! Puiu Englezu i-a luat Păpușei salbe uriașe cu care i-a acoperit pieptul, dar și o rochie Rolex imprimată cu foiță aurită! FOTO

Cel mai bogat rrom din țară și-a îmbrăcat fiica în aur, podoabele fiind etalate la petreceri.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Cel mai bogat rrom din țară și-a îmbrăcat fiica în aur, Puiu Englezu arătându-le tuturor că ține la Păpușa, așa cum e alintată fata, ca la ochii din cap. La toate petrecerile, Păpușa apare cu alte podoabe, piesa de rezistență fiind salbele de aur.

Acestea acoperă tot pieptul fetei lui Puiu Englezu, care are cele mai strălucitoare obiecte prețioase din tot neamul. Păpușa are și o colecție uriașă de cercei, lanțuri și brățări. Recent, Puiu Englezu i-a făcut cadou fetei sale o altă salbă impresionantă.

Citeste si: Nicolae Guta socheaza din nou: nu mai e deloc slab, s-a ingrasat enorm! A facut o burta uriasa, care i se revarsa peste pantaloni

Citeste si: Povestea incredibilă a fetei de etnie romă vândută de părinți cu 50.000 de euro ca să se mărite la 12 ani! Logodnicul i-a pus cuțitul la gât când a aflat că Monica e îndrăgostită de alt băiat!

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Am găsit-o pe prima nevastă a lui Leo de la Strehaia! Ce mai face şi cum arată, acum, Anca

Cel mai bogat rrom din țară și-a îmbrăcat fiica în aur: „O mică supriză pentru Păpușa” 

Aceasta a fost purtată la un botez, iar Puiu Englezu a postat, modest: „O mica supriza pentru fata mea, Papusa”. La ultima petrecere, ea a atras atenția nu cu o salbă, ci cu o piesă de vestimentație. (vezi cum arată castelul cu 16 camere al lui Nicolae Guță)

E vorba despre o ținută formată din bluză și rochie, de culoare vișinie, imprimată cu foiță de aur cu numele de Rolex și cu  nenumărate coroane de regină. Puiu Englezu mai are alți copii, doi băieți cărora le-a ridicat câte o vilă în curtea din Hunedoara unde se află şi vila sa.

Cel mai bogat rrom din țară și-a îmbrăcat fiica în aur. Puiu Englezu are o cravată din zale de aur

În vila lui Puiu Englezu, toate mobilele sunt poleite cu aur, la fel şi gardul, care este suflat cu aur. Puiu Englezu s-a remarcat şi prin bijuteriile purtate de el si femeile din familie, cea mai de preţ fiind o cravată din zale de aur, pe care o etalează la petreceri.

Puiu Englezu are o relaţie apropiată cu Nicolae Guţă, pe care îl invită frecvent la vila sa din Hunedoara, pentru a cânta la evenimentele din familie. Şi Nicoleta Guţă, fiica manelistului, a susţinut mai multe recitaluri în casa uriaşă a lui Puiu Englezu.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Imagini rare cu Nicolae Guţă şi fratele său mai mic, Orian! „Regele manelelor” şi „Regele fierului vechi” au cântat în duet la o petrecere în familie! VIDEO

Imagini incredibile cu domeniul regesc al lui Nicolae Guță de la Petroșani! Curtea manelistului se întinde până la marginea pădurii! VIDEO

Cel mai bogat rrom din țară s-a distrat de Paște ca la nuntă! Puiu Englezu a întins mesele în fața celor trei vile ale sale și a dansat pe rupte cu invitații săi! VIDEO

Cel mai bogat rrom din ţară şi-a tăiat porcul lângă gardul suflat cu aur al vilei sale! VIDEO

Doliu în familia impresarului Dumitru Tudor, alias „Mitică Ciorbă”! Fiica lui a murit în condiții necunoscute: „Doamne, de ce nu m-ai luat pe mine?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies